ASKO-kodinkoneet ja ammattilaislaitteet – ASKO Suomi site. Uunit, Kiertoilma- ja vakuumilaatikot, Pesukoneet

ASKO laadukkaiden kodinkoneiden ja ammattilaislaitteiden valmistaja. Tutustu valikoimaamme nyt ja löydä sinulle sopivat tuotteet.
ASKO-kodinkoneet ja ammattilaislaitteet.

  Tutustu valikoimaamme

 • Uunit
 • Kiertoilma- ja vakuumilaatikot
 • Kahvinkeittimet
 • Keittotasot
 • Liesituulettimet
 • Induktioliedet sisäänrakennetulla liesituulettimella
 • Kylmälaitteet
 • Viinin varastointikaappi
 • Pesukoneet
 • Kuivausrummut
 • Kuivauskaapit
 • Hidden Helpers™
 • Laundry essentials

Skandinaavista käsityötaitoa ja perinteitä

ASKO auttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa ruoanlaitossa, siivoamisessa ja huolenpidossa, unohtamatta ympäristöstä huolehtimista. Yhdistämme ainutlaatuisen skandinaavisen kulttuuriperinnön ASKO:n palkittuun muotoiluun, toimintoihin ja ratkaisuihin.
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Uusi energiamerkintä

Energiamerkinnän avulla kuluttaja voi vähentää omaa ympäristövaikutustaan (ja säästää rahaa), sillä ne auttavat valitsemaan tuotteita, jotka kuluttavat vähemmän energiaa. Merkintä kannustaa myös valmistajia panostamaan ja investoimaan energiatehokkaampaan tuotesuunnitteluun.

Elements by ASKO

Tuli, ilma, vesi ja maa ovat universumin peruselementtejä. Pohjoismaissa nämä elementit ilmenevät savuavina tulivuorina ja geysireinä, ulvovana länsituulena, kuohuvina jokina ja syvänsinisinä järvinä vuorten rinteillä ja maan mineraaleina. Samat elementit ovat innoittaneet meitä luomaan korkeatasoisia kodinkoneita.

ASKO Craft

ASKO Craft -keittiölaitteiden yksityiskohtiin keskittyvä muotoilu takaa erinomaisen suorituskyvyn ja tarkkuuden keittiöaskareissa. Ne edustavat ammattimaisen käytön ja asiantuntemuksen inspiroimaa toiminnallisuutta ja kestävyyttä, mikä rikastuttaa käyttäjien elämää. Laitteidemme miellyttävä muotoilu ja materiaalit integroituvat saumattomasti nykyaikaiseen sisustukseen.

ASKO:n astianpesukoneet

ASKO:n astianpesukoneet tunnetaan elegantista skandinaavisesta muotoilustaan ja pesutuloksista, jotka ylittävät astianpesukoneille tavallisesti asetetut odotukset. ASKO:n astianpesukoneet valmistetaan korkealaatuisesta teräksestä. Niiden käyttöikä on tehdastestattu kestämään vähintään 12 500 käyttötuntia, mikä vastaa noin 20 vuoden kotikäyttöä. Tämä takaa koneiden ehdottoman korkean laadun. Luukun sisältä löytyy enemmän terästä kuin muista markkinoiden astianpesukoneista.

ASKO:n jääkaapit ja pakastimet

ASKO:n jääkaapit ja pakastimet tarjoavat ruuallesi parhaat edellytykset säilyä tuoreina pidempään. Ne mukautuvat ainutlaatuisella tavalla elämäntapaasi, säilyttävät elintarvikkeiden vitamiinit ja ehkäisevät bakteerien muodostumista.
Älykkäät sensorit seuraavat tarkasti jääkaapin käyttöä pitkin viikkoa ja sopeuttavat asetukset sen mukaan. Jos ovi avataan usein, jääkaapin lämpötila säädetään automaattisesti niin, etteivät ruokatarvikkeet lämpene tarpeettomasti. Tämä suojaa niitä mahdollisimman taloudellisesti. ASKO:n pakastimet voidaan myös muuntaa helposti jääkaapeiksi, jos kylmätilaa tarvitaan lisää. Kätevä ominaisuus, kun esimerkiksi vieraita on paljon ja jäähdyttämisen tarve kasvaa!
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

ASKO – viinin varastointikaappi

ASKO:n viinin varastointikaapissa on kolme eri ilmastointivyöhykettä, jotka voidaan säätää täydellisesti eri viinilajien säilytykseen sopiviksi. Viini säilötään tavalla, jota on hiottu jo vuosisatoja, joten arvokas kokelmasi saa ansaitsemaansa hoivaa.
asko-fi - ASKO-kodinkoneet ja ammattilaislaitteet - ASKO Suomi - asko-fi
fi.asko.com. Denmark.

ASKO:n kuivausrummut

Lämpöpumpulla varustetut ASKO:n kuivausrummut muodostavat suljetun järjestelmän, jossa ilma kiertää kuivausrummun sisällä jatkuvasti. Siksi ne voidaan asentaa ahtaaseenkin tilaan, jossa ilmankierto on vähäistä. Kosteus poistuu ilmasta haihduttimella, mikä tarkoittaa, että kuivaamiseen riittää alhaisempikin lämpötila. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen kuivaustuloksen. Vaatteet kuivutat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Laundry essentials

ASKO-pyykinpesuaineet on kehitetty tekstiilinhuolto ja käyttäjien tarpeet huolellisesti huomioiden. Kuusi entsyymiä varmistavat tehokkaan pesun. Pinttyneemmätkin tahrat poistuvat, ja tekstiileistä tulee puhtaan raikkaita. Pesuaineiden kehityksessä on pyritty myös minimoimaan ympäristövaikutukset. 99 % ainesosista on luonnollista alkuperää, eivätkä ne sisällä väriaineita, eläinperäisiä aineita, fosfaatteja tai parabeeneja.

ASKO:n pesukoneet

ASKO on kehittänyt pyykinpesukoneita jo yli 65 vuoden kokemuksella. Koneemme takaavat parhaat mahdolliset pesu- ja kuivaustulokset, sopivat joka kodin sisustukseen ja helppottavat käyttäjien arkea. ASKO-pesukoneissa on lukuisia etuja. Olemme esimerkiksi poistaneet niistä pyykinpesukoneiden suurimman bakteeripesän: luukun kumilistan. Sen korvaa ainutlaatuinen Steel Seal™ ratkaisu, joka ehkäisee bakteerien kasvua, sillä rumpu on kiinnitetty suoraan luukkuun. Tämä vähentää puhdistuksen tarvetta, pesuainejäämiä, eikä vuotoja tarvitse pelätä.