Изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, каналокопател

Изкопаването се превръща в не-мозък, когато се използва добър окоп. Бързаме да ви уверим, че противно на общоприетото схващане, окопите могат да работят доста продуктивно със замръзнали почви дори при ниски температури.

Траншеята е доста лесна за работа и абсолютно незаменима, когато се изисква висококачествено и бързо изкопаване. Всеки изкоп има различни режещи елементи, монтирани на веригата. И изборът на верига е особено важен при изчисляване на разходи като изкопаване или полагане на кабели.

Ако не можете да решите кой изкоп да изберете за вашия товарач или багер, ние ще ви помогнем да вземете решение за модела, от който се нуждаете.

Траншеите и кабелните слоеве, в зависимост от модела, могат да бъдат оборудвани с хидравличен редуктор, задвижващ механизъм, острие, плугове и т.н. По икономически и екологични причини един изкоп със сигурност би бил по-добър от всяко разрушително оборудване. Например, хидравличните прекъсвачи могат да се използват само в много твърда или замръзнала земя. Постепенно модерните мощни траншеи излизат на замръзнала земя.

Kawabe Trencher – Това е инструмент, който може да се използва за голямо количество работа, за лесно до високопродуктивно изкопаване за всякакви цели.

 • Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея,
 • Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни).
 • Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна).
 • За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги.
 • Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

kopka transhej kanavokopatel kanavokop

Земни работи, Изкопни услуги за полагане на комунални услуги

При полагане на тръби и изграждане на основи е необходим изкоп. По принцип всички основни комуникации се движат в земята: водоснабдяване, канализация, телефонни и електроснабдителни линии. Това е дълбок, тесен изкоп, който ви позволява да скриете дренажни системи – дренаж, газопровод, както и кабели и основата на къщата. За неговото развитие може да се използва ръчен или механизиран метод, в зависимост от условията на ландшафта и вида на почвата. Изкопаването на изкоп на ръка с лопата е ефективно само за работа с малък обем и на нетвърди почви (песъчлива глина, глинеста почва и др.).

Във всички останали случаи, когато не е възможно да се копае на ръка, се използва следното:

 • каналокопател/тренчер (tranchekopately или gruntorez);
 • трактор с ходещ заден ход;
 • багер.

Шината KAWABE е подходяща за прокопаване на канали с ширина до 25 см и дълбочина до 1,9 м, например когато е необходимо полагане на газопровод или водопровод. В този случай барът е много по-евтин от поръчването на мини багер. Изкопът е едновременно по-бърз за работа и е по-лесно и по-точно да се изкопае жлеб в малка площ от вече озеленена площ.

Ако не е възможно напълно да се механизира изкопаването, тогава на помощ идва трактор. С помощта на трактор ще бъде възможно значително да се опрости този метод. Пешеходният трактор е необходим за разхлабване на почвата, за да се улесни последващото изкопаване на почвата с лопата. Този метод е много полезен при извършване на фундаментни работи, когато е необходимо да се изкопае широк изкоп с плитка дълбочина.

За да изкопаете правилно такъв плитък изкоп, можете да работите с мини-багер. Малкият размер и маневреността ви позволяват да копаете окопи с мини-багер в малки площи, например летни вили. Използването на багер е оправдано, ако е необходимо да се направи изкоп, който е дълбок повече от 2,5 м. В други случаи се препоръчва използването на траншеи (бара).

Например, собствениците на летни вили, когато извършват земни работи, са изправени пред дилема: как да не повредят почвата и в същото време да копаят окопи в правилния обем. Изкопачът често е единственото оборудване, което може да свърши работата.

Предимства на Trencher барове каналокопател/тренчер:

 • Мобилност – поради малкия си размер, ние можем да доставим траншея до мястото, от което се нуждаете
 • Малки размери – позволяват на изкопателя да работи в затворени пространства: в тунели, тесни проходи, под мостове
 • Скорост на копаене – При идеални условия и параметри скоростта на копаене на изкоп с ширина 80-210 мм и дълбочина 100 мм е 60 м/ч.

Как да изберем правилното оборудване за изкопни работи?

Изкопаването обикновено се изисква, когато:

 • газификация и електрификация на съоръженията;
 • полагане на водопроводи и други комуникации;
 • подреждане на лентови основи;
 • полагане на оптични влакна, телефонни кабели и др.

Трябва да се има предвид, че цената на земните работи е индивидуална и зависи от редица фактори:

 • вид почви (лесно развити, трудни за развитие);
 • използване на острие/шнек при изкопаване на окопи;
 • размери на изкопа;
 • отдалеченост, недостъпност, ъгъл на наклон, неравности, отломки и други характеристики на мястото, които усложняват работата

Въз основа на техническите параметри на копачите за траншеи, максималният диаметър на тръбата, която ще се полага, може да бъде до 250 мм. Особеностите на изкопаването на изкоп за нашите копачи са, че можем да работим с всякакъв вид почва, а изкопаният изкоп има плоско дъно, което има неоспоримо предимство пред конвенционалните багери (леглото е неравномерно), тъй като не се изисква допълнително запълване за изравняване на дъното и създаване на възглавница преди полагане на тръбата или други комуникации. А извлечената почва има фракция от 10/60, което позволява да се използва за насипване без затруднения.

Разходите за изкопни работи от изкоп – специално оборудване

Цената на работата се изчислява индивидуално въз основа на техническите спецификации на клиента.

Гъвкав подход към цената и условията на плащане за всеки клиент.

Цената на услугата се основава на дължината на рязане от 1 метър:

 • Ширината на изкопа всъщност е 15 см или 25 см.

Всички цени са само индивидуално, след оформлението на трасето за комуникации: състав на почвата + дълбочина на тр. + ширина на тр. + дължина тр. + ъгъла на наклона на почвата + достъпа до работната площадка + особеността на ландшафта.

>Изкореняването на пънове и почистването на мястото за работа на изкопателя е отговорност на клиента, Въпроси могат да бъдат зададени в рубриката laserkirov.ru
Наемане на изкоп в град Киров и района на Киров.
Доставка на барове със собствен транспорт на ремарке + от 30 c км. Повече от 30 км от Киров (село Филейка) тарифа е 35 c км., Плащане в брой и офсет.

Самоходен изкоп и каналокопател/тренчер в Киров

Нашата компания е специализирана в извършването на различни земни работи в град Киров (бивш Хлинов, бивш Вятка) на руския 43-ти регион. Ние можем да предложим най-изгодните условия за сътрудничество на всеки клиент.

Особеност на техниката е, че е възможно да се направи изкоп в различни размери. Изкоп може да осигури изкоп с дълбочина почти 2 метра, а ширината най-често е 15 см.

Услуги по земекопна техника каналокопател в Киров

Услугите на траншеите включват използването на специално оборудване за различни задачи. На първо място, се определя обхватът на работа, както и зоната, където трябва да се изкопае изкопа. След маркиране на полето на работа, специалният транспорт започва работа и извършва копаене според установените граници. Всички окопи се характеризират с:

 • еднаква ширина;
 • еднаква дълбочина;
 • плоски стени.

Много е удобно да се поставят различни комуникации в окопите, благодарение на които услугите на изкоп са в голямо търсене в света. Най-често услугите на специално оборудване се използват при полагане на водопроводи, канализационни системи и електрически кабели.

За да поръчате изкоп, трябва да се свържете с нас, като използвате контактите, посочени на уебсайта. Ние ще Ви консултираме по всички въпроси, които може да имате и ще Ви помогнем да изберете оборудване в съответствие с предпочитанията и желанията на клиента.

Можем да гарантираме, че доставеното оборудване е в добро работно състояние, а операторът притежава необходимата квалификация за извършване на работа на високо ниво.

Независимо от обхвата на работа, ние можем да предложим най-добрите цени. Също така е възможно да се обсъдят разходите и обхвата на работата на индивидуална основа.

Всички поръчки се обработват възможно най-бързо, така че да може да се извърши голямо количество работа в най-кратки срокове.

Характеристики при поръчка на малък багер

 • Условията и одобренията за земни работи се извършват от клиента;
 • Права върху поземления имот – потвърждение от клиента;
 • Ние не работим в сметища от тухли, камък и други строителни отпадъци;
 • Не отваряме асфалта и не го мелим;
 • Чрез дълбоки и широки неравности в кавабе, окопачът не копае правилно;
 • Изравняването на обекта и засипването преди и след работа се извършва от клиента;
 • Изкопаването (кабел, канал, тръба) е допълнителна услуга;
 • Косенето (косенето) на трева на работната площадка е допълнителна услуга;
 • Зимни работи, отделни тарифи и условия за изпълнение.

Всички оферти на сайта са само за информационни цели и при никакви обстоятелства не са публична оферта, определена от разпоредбите на член 437 от Гражданския кодекс.


София каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Пловдив каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Варна каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Бургас каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Русе каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Стара Загора каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Плевен каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Добрич каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Сливен каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Шумен каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Асеновград каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Благоевград каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Велико Търново каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Видин каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Враца каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Габрово каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Казанлък каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Кърджали каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Кюстендил каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Монтана каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Пазарджик каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Перник каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Хасково каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Ямбол каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Айтос каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Ботевград каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Велинград каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Горна Оряховица каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Гоце Делчев каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Димитровград каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Дупница каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Карлово каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Ловеч каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Лом каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Нова Загора каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Петрич каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Пещера каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Разград каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Самоков каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Сандански каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Свищов каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Севлиево каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Силистра каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Смолян каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Троян каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Търговище каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Харманли каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Алфатар каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Антоново каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Априлци каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Ардино каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Ахтопол каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Провадия каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Ахтопол каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Балчик каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Банкя каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Банско каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Бяла каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Виршец каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Каварна каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Китен каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Несебър каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Обзор каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Поморие каналокопател/тренчер
изкопаване на траншеи за водопроводи, газопроводи, кабели и дренаж с траншейна машина, фреза или бара, Служба за копаене на траншеи – самоходна мини траншея, Работете като траншеен бар за полагане на всякакви кабели (електрически или комуникационни). Изкопаване на изкопи за канализация (дъждовна вода, фекална, дренажна, телефонна). За монтаж на бордюри, основи, комунални услуги. Копаене в часовникарския сектор, в градини, в зеленчукови градини, на строителни обекти и на други обекти в тесни условия.

Градове Айтос каналокопател/тренчер, Аксаково , Албена , Антоново , Априлци , Ардино , Асеновград , Ахелой , Ахтопол , Балчик , Буркан , Банско , Баня (село) , Батак , Батановци , Белене , Белица , Белово , Белоградчик , Белослав , Берковица , Благоевград , Бобов дол , Бобошево , Божурище , Бойчиновци , Болярово , Боровец , Ботевград , Брацигово , Брегово , Брезник , Брезово , Брусарци , Бургас , Бухово , Българово , Бяла , Бяла Слатина , Бяла черква , Варна , Велики Преслав , Велико Търново , Велинград , Ветово , Ветрен , Видин , Враца , Vılčedrym , Вълчи дол , Върбица , Вършец , Габрово , Генерал Тошево , Главиница , Глоджево , Годеч , Горна Оряховица , Гоце Делчев , Грамада , Гуланци , Гурково , Гилибово , Две могили , Дебелец , Девин, Девня , Джебел , Димитровград , Димово , Добринище , Добрич , Долна баня , Долна Метрополия , Долна Оряховица , Долни Дибник , Долни чифлик , Доспат , Драгоман , Дряново , Дулово , Дунавци , Дупница , Дилгопол , Елена , Елените , Елхово , Етрополе , Завет , Златни пясъци , Златарица , Златица , Златоград , Ивайловград , Игнатиево , Искър , Исперих , Ихтиман , Каблешково , Каварна , Казанлък , Калофер , Камено , Каолиново , Карлово , Карнобат , Каспичан , Кермен , Килифарево , Китен, Клисура , Кнежа , Козлодуй , Койнаре , Кошарица , Константин и Елена , Костенец , Костинброд , Котел , Кочериново , Кресна , Криводол , Крещя , Крумовград , Кубрат , Ямбол , Кула , Куклен , Кърджали , Кюстендил , Левски , Летница , Ловеч , Лозенец , Лост , Лук , Бастс , Любим , Лясковец , Мадан , Маджарово , Малко Търново , Мартин, Мездра , Мелник , Meritschleri , Мизия , Проход Момин , Момчилград , Монтана , Миглиж , Неделино , Несебър , Николаево , Никопол , Нова Загора , Нови Искър, Нови пазар , Преглед , Омуртаг , Опака , Оряхово , Павел баня , Павликени , Пазарджик , Панагюрище , Перник , Пампорово , Петрич , Пещера , Пирдоп , Плачкивци , Плевен, Плиска , Пловдив , Полски Тримбес , Поморие , Попово , Пордим , Правец , Приморско , Провадия , Първи май , Раднево , Радомир , Разград , Разлог , Равда , Раковски, Рила , Роман , Рудозем , Русе , Градина , Самоков , Сандански , Сапарева баня , Свети Влас , Свиленград , Свищов , Своге , Севлиево , Сеново , Септември , Силистра, Симеоновград , Симитли , Славяново , Сливен , Сливница , Синеморец , Смолян , Смядово , Созопол , Слънчев бряг , София , Средец , Стамболийски , Стара Загора, Сентелица , Стралджа, Стрелча , Суворово , Сунгурларе , Сухиндол , Изключване , Сирница , Твирдица , Тервел , Тетевен , Тополовград , Троянски , Трън , Тръстеник, Трявна , Тутракан, Търговище , Угирчин , Хаджидимово , Харманли , Хасково , Хисаря , цар Калоян , Царево , Чепеларе , Червен бряг , Черноморец , Чипровци , Чирпан каналокопател/тренчер, Шабла каналокопател/тренчер, Шивачево каналокопател/тренчер, Шипка каналокопател/тренчер , Шумен каналокопател/тренчер , Ябланица каналокопател/тренчер , Якоруда каналокопател/тренчер