Menlook – Men’s Jeans, Shirts, T-shirts, Bags, Coats, Clothing

De kleurrijke overhemden met print van BB Chum en de trendy print overhemden van Wolff Blitz zijn hippe heren overhemden met diverse dessins, patronen of design. Van een kleurrijke bloemen overhemd of blouse tot een overhemd met bloemenprint, print met fietsen, print met vlinders of flamingo print en geometrische retro print. Allemaal kleurrijke overhemden voor de casual en trendy look.

Zeker uniek of extravagant als u de kleurrijke print overhemden onder een colbert of kostuum draagt. subliem!

De modieuze mannen herkennen deze tendens des te meer en genieten van een kleurrijk en passend overhemd of blouse. Menlook is de print-overhemden specialist van Nederland en België.

Elektronik, Autos, Mode, Sammlerstücke, Möbel und mehr Online-Shopping _ eBay


BB Chum overhemden

BB Chum overhemden zijn kleurrijke overhemden met print in een Limited edition. De print overhemden zijn kleurrijk, bijzonder, hip en trendy en net dat tikkeltje anders.
De BB Chum overhemden zijn exclusief in een genummerde oplage van 149 stuks. Wil jij er ook uniek bijlopen in een mooi kleurrijk apart overhemd, dan kun je hier een keuze maken uit bijzondere heren overhemden met opdruk. Het zijn hippe heren overhemden met een kleurrijke print die opvallen in kleur en dessin. Van een print in retro motieven, stippenprint, insectenprint, bloemenprint, vogelprint, flamingo tot een print met abstracte vormen. Een verzamel item voor mannen die van het dragen van een hippe overhemd iets speciaals willen maken. Alle overhemden zijn van 100% katoen en wel zo gemakkelijk te strijken. Als je het overhemd met kleurrijke patronen op juiste manier wast is strijken zelfs niet altijd nodig. Lees in de Menlook Blog “kleurrijk overhemd in de was”. De kleurrijke hippe overhemden zijn heel goed te combineren met de stoere eigentijdse armbanden van Terra Genova en Badass Bracelets of de kleurrijke print herenschoenen van Men of Global.

Als je nu een bloemen overhemd heren in een slim-fit pasvorm zoekt of een bloemen blouse heren in modern-fit, Menlook heeft het voor u in veel kleurrijke designs en patronen.

Print overhemden

De print overhemden van Wolff Blitz uit Rotterdam zijn verfrissende unieke print overhemden met aparte design en patronen. De Wolff Blitz shirts met prints van muziekinstrumentenprint, dans, dieren, fietsen, bloemen print, papegaai, flamingo, vogelprint zijn speciaal ontworpen om indruk mee te maken. De Fairtrade geproduceerde print overhemden hebben kwaliteit, zijn elegant en ontzettend comfortabel. De Wolff Blitz overhemden hebben een hele mooie modern fit pasvorm in een weving van zacht poplin.

In de webshop van Menlook vind je een mooie collectie overhemden met print, casual shirts of blouse maar ook business overhemden heren voor de excentrieke man. Voor iedere man is bij ons een passend print overhemd of blouse te vinden.
Menlook Online Shop sell Men’s Jeans, Shirts, T-shirts, Bags, Coats, Clothing.

Menlook Online Shop - Buy Men's Jeans, Shirts, T-shirts, Bags, Coats, Clothing

Buy Men’s Jeans, Shirts, T-shirts, Bags, Coats, Clothing – Menlook Online Shop

 • Jeans,
 • Shirts,
 • Polos,
 • Knitwear,
 • Trousers,
 • T-shirts,
 • Trainers,
 • Bags,
 • Jackets,
 • Coats,
 • Scarves in Menlook Online Shop.

 
PosrednikvGermany – Germany, Europa, USA and China Online Shoping. Contakt Mediator in Germany & Niderlande mit “Posrednik v Germany”