Auktionshuset dab A/S Danmark, konkurs- og overskudsauktioner

Selvom vi hos Auktionshuset dab hovedsageligt beskæftiger os med konkurs- og overskudsauktioner, så er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke varer vi kan få på auktion.

Vi har afholdt online auktioner for alt fra skibsværfter, smede- og maskinfabrikker, møbelfabrikker, entreprenørmateriel, VVS- firmaer, restauranter og storkøkkener, tøjfirmaer, detailforretninger og meget mere.

Dette betyder også at vores viden strækker sig ud i mange forskellige produktgrupper, og uanset hvilken opgave, vi bliver stillet overfor, kan vores folk altid trække på de mange års erfaringer og dermed give en yderst pålidelig vurdering samt en god auktion til den rette målgruppe.

Vi tager gerne auktioner med spændende og udfordrende artikler ind, og det er netop det, der er med til at styrke os som godt auktionshus med benene solidt plantet på jorden.

Kategorier Auktions dab

 • Værktøj Auktion
 • Entreprenør Auktion
 • Køkken & Bad Auktion
 • Detail Auktion
 • Kontorinventar Auktion
 • IT-udstyr Auktion
 • Drikkevarer & Fødevarer Auktion
 • Elektronik Auktion
 • Design & Kunst Auktion
 • Sport & Fritid Auktion
 • Byggematerialer Auktion
 • Hus & Have Auktion
 • Køretøjer Auktion
 • Landbrug Auktion

Værktøj – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Alt i værktøj hos Auktionshuset dab

Hvis du er på udkig efter nyt værktøj til at fuldende dit værksted eller værktøjskasse, så er Auktionshuset dab det helt rigtige sted at lede. Vores hjemmeside er en kæmpe markedsplads for diverse værktøj. Både håndværktøj og akku. værktøj. Du kan stort set altid finde værktøj på vores online værktøjsauktioner. De mest gængse typer er bl.a. slagboremaskiner, stiksave, skruemaskiner, slagnøgler, kompressorer, svejseværker, vinkelslibere samt diverse akku.- og hånd værktøj. Det værktøj vi har på online auktion, kommer fra andre tømrer- og håndværkerfirmaer. Det er derfor altid alle de bedste og kendte mærker som Makita, Milwaukee, Dewalt, Festool, Hilti og mange flere. Køb dit næste stykke værktøj på en af de mange værktøjsauktioner vi har online hos Auktionshuset dab.

Stort udvalg af hånd værktøj og el værktøj på auktion

Godt hånd værktøj kan være gavnligt til mange forskellige formål og opgaver. Det kan være alt fra mureropgaver, brolæggere eller fliseopgaver. Alt efter hvad dit behov og opgave lyder på, er det bare med at gå på jagt og finde det mest praktiske værktøj på en af de mange online auktioner.

Når det kommer til el værktøj og maskiner vil du også her se, at udvalget på auktionerne er stort. Nogle af de produkter, der er hyppige gengangere, er uden tvivl slagboremaskinen og slagnøglen.

En slagboremaskine som dit primære værktøj

En slagboremaskine er et meget praktisk stykke værktøj, og de fleste har nok oplevet at stå i en situation, hvor slagboremaskinen var uundværlig.

Mange vil nok bruge slagboremaskinen til at bore i vægge, men udover det er dette stykke værktøj også fantastisk til at bore igennem sten og beton og sågar metal. Ejer du et piskeris er værktøjet også meget brugbart, når der skal blandes mørtel eller maling.

En slagboremaskine af god kvalitet kan godt være en halvdyr affære, men på vores online auktioner, kan du være sikker på at gøre en god handel på dette must have stykke værktøj.

Fuldend værktøjskassen med en slagnøgle

Slagnøgler eller møtrikspændere som de også kaldes bruges for det meste til at udskifte dæk eller støddæmpere, når der arbejdes på udstødningssystemet. Generelt er slagnøgler gavnlige til diverse handy-opgaver uanset om du er amatør eller professionel. Brug for eksempel også maskinen, når du skal reparere din plæneklipper.

En slagnøgle er et stykke værktøj, hvor kvalitet og anvendelighed skal være i top, og du skal derfor gå efter en maskine, hvor omdrejningsmomentet er højt. Hvis du finder en batteridrevet slagnøgle på en af vores online auktioner, er det vigtigt at kontrollere, at værktøjet har et stort batteri. Alternativet er at have et ekstra batteri, du kan bruge.

Her på vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt finde frem til dit næste stykke værktøj ved at bruge søgefeltet i venstre hjørne. Det bliver ikke nemmere at gøre en god handel på din nye slagnøgle end her på vores online auktioner.

Du finder dit næste værktøj på online auktion hos Auktionshuset dab

Du har altså rig mulighed for at finde lige nøjagtigt det værktøj, du står og mangler på online auktioner hos Auktionshuset dab. Hvis der er et bestemt stykke værktøj, du gerne vil have fingrene i, er det hurtigt og nemt at anvende vores søgefelt. Er du mere til en inspirationsrunde kan du vælge kategorien ”værktøj” på vores forside og se alt det værktøj, som du lige nu kan lægge et bud på.

Dyksav MAKITA SP6000 samt føringsskinne MAKITA 140 cm.
Rundsav DEWALT DCS391 med 1 batteri samt 1 lader
Vinkelsliber BOSCH GWS750
Stiksav DEWALT DCS331 med 2 stk. batteri
3 stk. bore-/skruemaskiner DEWALT med 2 stk. batteri samt 1 lader
Vinkelsav, strømdeler samt diverse skruer
3 stk. vaterpas HULTAFORS samt BERNER
Værktøjs vogn med div. værktøj
Trykluft slagnøgle UNOAIR
Div. værktøj, søjleboremaskine og filebænk medfølger ikke
Søjleboremaskine FERM FM-13
2 stk. værktøjskasser
Div. værktøj på pallereol, pallereol medfølger ikke
2 stk. momentnøgler bl.a. BSTOOLS
Vogn med skærebrænder samt flaske
Søjleboremaskine
Palleløfter 2200 kg
Einhell TC-TS 2225 U bordrundsav udtræk maks. 1800W

ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Entreprenør – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Entreprenørmaskiner på auktion hos Auktionshuset

Hos Auktionshuset er en af mest besøgte sider kategorien med entreprenørmaskiner. Maskinerne kommer ofte fra forskellige konkursbo af entreprenørvirksomheder, og derfor er det mange forskellige brugte entreprenørmaskiner til salg på online auktion hos os.

Det er entreprenørvirksomehedernes placering i landet, der afgør, hvor de brugte entreprenørmaskiner er placering. Det kan være på Sjælland, Fyn og Jylland, så det er med at holde øje, om det er i nærheden af dig, at vi afholder online auktion af entreprenørmaskiner.

Maskinauktioner – din vej til store besparelser på indkøb af maskiner

Ønsker du at spare mange penge i forbindelse med indkøb af maskinel og apparatur til eksempelvis landbrug, industri og produktion? Så bør du gå efter en maskinauktion.

Der er nemlig store besparelser at hente, hvis du vælger at købe dine maskiner på en onlineauktion i stedet for at betale fuld pris for fabriksnye emner. På en maskinauktion vil du med sikkerhed kunne finde præcis de landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner eller maskiner til brug i forbindelse med industri og produktion, som du ønsker.

Hvilke typer af entreprenørmaskiner er ofte på online auktion?

En entreprenørvirksomhed har ofte et speciale, hvor de løser flere arbejdsopgaver end andre typer entreprenøropgaver. Derfor vil deres køb af entreprenørmaskine afspejle sig det speciale, de arbejder med. Det ender også med at afspejle, hvilke maskiner vi har på online auktion. Ofte vil det være brugte entreprenørmaskiner som:

 • Gaffeltruck
 • Rendegravere
 • Gravemaskiner
 • Minigravere
 • Hjullæsser (Gummiged)
 • Minilæsser
 • Pladevibratorer

Derudover er det en masse tilbehør og udstyr til maskinerne som skovle, fejekoste, tiltrotor, sneplove og meget mere.

Hvad er en maskinauktion?

En maskinauktion er en auktion, ved hvilken der i stedet for eksempelvis designermøbler, kunstværker eller antikviteter sælges maskiner. Det kan for eksempel dreje sig om landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner samt produktionsapparatur.

For en landmand eller en producent, som ikke længere har brug for den pågældende enhed, er en online maskinauktion en oplagt mulighed for at tjene penge på et salg uden at skulle gøre den store indsats selv. Og for dig, som er i markedet efter netop en sådan maskine, vil det kunne svare sig at tjekke Auktionshuset for maskinauktioner online med jævne mellemrum.

I mange tilfælde vil en maskinauktion udspringe af en konkursauktion, idet særlige maskiner og ditto apparatur fra et konkursbo sættes til salg for sig. I så tilfælde vil det typisk være store partier, der sættes til salg, og ikke blot en enkelt maskine. Det drejer sig nemlig om alle maskiner tilhørende en produktionsenhed eller en landbrugsbedrift, eller måske et restlager af maskinel fra en forhandler eller en maskinstation.

Udskift brugte entreprenørmaskiner

Udover entreprenørmaskiner fra konkurser, så hjælper vi også virksomheder med at sælge deres brugte entreprenørmaskiner, som de har fået udskiftet til nye. Hvis du skal udskifte dine nuværende maskiner, så vil vi gerne hjælpe med at dine brugte maskiner sælges til et godt bud på vores online auktioner. Du kan altid kontake os og tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Fordele ved en online maskinauktion

Hvis du gerne vil spare penge på indkøb af udstyr og maskinel, men ikke har lyst til at rakke land og rige rundt, er en online maskinauktion løsningen. Når du deltager i en maskinauktion på Auktionshuset, kan du afgive dine bud online.

På online maskinauktioner kan du finde alle typer maskiner til priser, der ligger langt under markedsværdien. Du kan byde på maskiner, der befinder sig i den anden ende af landet. Og når budrunden er afsluttet, kan du altid arrangere afhentning af dit maskinel eller udstyr til aftalt tid.

Når du køber maskiner via en online maskinauktion hos Auktionshuset, kan du være sikker på, at de er i tiptop stand. Du får, med andre ord, maskinel i højeste kvalitetsmæssige standard til en brøkdel af nyprisen, når du handler på en maskinauktion online.

Hos Auktionshuset kan du finde maskinauktioner i såvel Jylland som på Sjælland og Fyn. Der afholdes jævnligt maskinauktioner over landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner af alle typer – traktorer, grønthøstere, mejetærskere, ballepressere, plove, gravkøer, gummigeder, rendegravere og mange andre. Du vil også kunne finde auktioner over produktionsudstyr og maskinel, ligesom visse industrimaskiner af og til havner på auktion.

Olietank KN BEHOLDER & MILJØTEKNIK 5900 liter
20´ container
Graveskovl GRAXX SPS7-L600
Graveskovl GRAXX GS7-1000
Lerskovl GRAXX KS7-600
Lerskovl GRAXX KS7-400
Lerskovl GRAXX KS7-400
Risteskovl
Graveskovl
Hydraulikhammer
Søgefjeder
Hydraulikhammer NPK
Kipbar fæste ENGCON TF25 Powertilt S70-S70 til 20-30 tons maskine
Bagdæk 11,2-28
Kipbar redskabsfæste
Polygrab med 6 arme
Graveskovl NWP
Kipbar planerskovl med ENGCON S60 og Trimble GPS censor
Læsseskovl med VOLVO L35 skifte
4i1-skovl CAT CH207MP med VOLVO L35 skifte
Redskabsfæste til CAT 349 med CW55 wide model
Redskabsfæste til CAT 320/323 S70

ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

IT-udstyr – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

IT udstyr som sikrer dig en effektiv arbejdsdag

Det er de færreste virksomheder, der i dag kan klare sig helt uden it udstyr, hvad end det er computere, PC skærme, tablets kopimaskiner eller andet. Uanset branchen er it udstyr med til at lette og effektivisere arbejdet hos mange. Hos Auktionshuset dab har vi altid et stort udvalg af brugte computere, hardware, monitors, tablets iPhones og meget mere.

Har du gjort dig overvejelser om, hvilket it udstyr, du skal have?

Hos Auktionshuset dab kan du trygt og sikkert handle dit næste it udstyr. Hvad enten det er en computer, en telefon eller andet hardware, du er på udkig efter, sørger vi for det er klar til brug, når du kommer hjem. Når der skal handles it udstyr til arbejdspladsen kan det kræve, at der bliver handlet stort ind. Det er derfor en god ide at gøre sig tanker om det skal være Windows- eller Apple-produkter, der skal bydes på på auktion.

Når det kommer til computere, har vi sat nogle fordele og ulemper i fokus, så du bedre kan vælge de rigtige løsninger. Vil du byde på Mac-produkter på auktion, får du et langt pænere design. Til gengæld er en Mac ikke god til at arbejde med sammen med andre operativsystemer, og du kan ikke opgradere indhold eller tilbehør til bedre løsninger. Arbejder du inden for musikbranchen eller med grafisk arbejde vil en Mac computer være det mest oplagte valg.

Vælger du derimod en Windows computer, vil du få en del mere computer for pengene. Det er svært at komme udenom, at Mac computere har et stort fokus på brand og design, og det betaler man også for. Herudover kan en Windows computer sagtens klare løsninger, hvor du opgraderer på indhold og tilbehør. Har du et stort gamer behov, er Windows stadig storfavorit.

Er du på indkøb efter brugte computere til kontorerne på arbejdspladsen, er Windows computere en langt billigere løsning end hvis du indkøber Mac computere, hvor du i høj grad også betaler for brandet.

Selvom brugt it udstyr er en stor del af sortimentet på vores auktioner, er vi ikke eksperter i elektronik, it, edb, hardware eller andet. Vores viden rækker langt, men udførlig vejledning vedr. de forskellige telefoner, laptops, printere, tablets eller computere skal du selv finde frem til.

Hvorfor brugt elektronik på auktion?

Når der skal vælges it udstyr og andre elektronik løsninger til hjemmet eller arbejdspladsen, har man selvfølgelig behov for at vide alt om data og at produkterne virker. Alt brugt it som tablets, computere, mobiltelefoner og laptops bliver nulstillet og renset inden de bliver sat på online auktion. Vi ved ikke alt om data, men den tidligere brugeres sikkerhed og personlige oplysninger, går vi meget op i bliver destrueret korrekt og efter lovens forskrifter.

Der findes mange gode grunde til at vælge brugt it og edb udstyr. Det kan som det første være en temmelig dyr affære, hvis man som virksomhed skal på indkøb efter 30 nye computere, PC skærme, mobiltelefoner og dockingstationer. Her kan det altså give rigtig god mening at finde brugt elektronik på auktion, da der er store besparelser at gøre. Disse kommer for alvor i spil, hvis du fx har en drøm om at lave det ultimative gamerværelse. Sådan et stiller bl.a. store krav til servere, computer, hardware og PC skærmen. Alt elektronik skal generelt spille. Ved at byde på online auktion undgår du at gå på kompromis med kvalitet og dine drømme, fordi priserne er langt under dem, du finder i butikkerne.

Når der bydes på brugt elektronik, edb- og it udstyr sætter det fokus på genbrug og bæredygtighed, hvilket er områder der i dag fylder mere og mere både for private og virksomheder. Det kræver mange ressourcer at producere en ny computer, laptop eller tablet og ved at købe brugt it udstyr, forlænges levetiden på det brugte og du gavner samtidig miljøet.

Genbrug it udstyr og få edb løsninger til alle virksomhedens rum

Uanset hvilke computere, hardware, servere, printere eller kopimaskiner der er behov for, så har vi alt til virksomheder her på online auktion. Alt er altså samlet på ét sted og uanset om det er til grafikeren, programmøren eller ingeniøren, så har vi det, du har behov for.

Skal man indkøbe computere, tablets, PC skærme, laptops og mobiltelefoner skal alle i sin virksomhed, vil man selvfølgelig gerne have løsninger, der virker og hardware af høj kvalitet. Størstedelen af det it udstyr, som sælges hos os via online auktion kommer fra store virksomheder, som advokatkontorer, skattecentre, konsulenthuse eller lignende. Disse brugte produkter har skulle kunne klare store arbejdspres og er derfor af højeste kvalitet. Det vil derfor høre sjældenhederne til, at du finder et produkt til genbrug af ringe kvalitet på vores auktioner.

Inden it udstyret kommer på auktion, gennemgår vi hvert enkelt produkt og læser alt om data, så det er klar til brug, når du kommer hjem eller tilbage på kontoret med it udstyret.

Udover det mest nødvendige it til virksomheden som computer, PC skærme, printer, mobiltelefoner og servere finder du også alt det andet hardware, som kan være rart at have i virksomheder. Det kunne fx være en monitor i receptionen, en projektor til mødelokalet eller ordentlige kopimaskiner til printerrummet, så I både kan udskrive og scanne i højeste kvalitet på ingen tid. Det er altså alt til virksomheder samlet på ét sted til langt billigere penge end i butikkerne.

Bang & Olufsen Beosound A1 Bluetooth-højtaler – LÆS BESKRIVELSE
Apple TV (3. generation)
Apple iPad Mini 2 16 GB WiFi Space Grey MOMSFRI
5 stk. Apple Ipad oplader
5 stk. Apple Iphone lader
Apple Pencil 1
Lenovo ThinkCentre E73 10DU G3260
Gaming stol HP OMEN Citadel
Kasse med kabler bl.a. displayport kabler m.m.
Div. Forlængerledninger m.m.
Div. Gamingudstyr FOURZE
Kasseapparat m.m.
9 stk. gaming mus HP OMEN Vector Essential Mouse

Køkken & Bad – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Køkkenauktion – Masser af inventar og udstyr hos Auktionshuset

Står du og mangler køkkenudstyr, køkkenmaskiner eller inventar, så skal du holde øje med vores online køkkenauktioner. Her vil du finde alt, hvad der skal være i et storkøkken eller café af maskiner, udstyr, service og køkkeninventar.

Udstyr og inventar fra storkøkkener og caféer

På vores online køkkenauktioner finder du mange forskellige køkkenmaskiner på vores online auktioner. Det er b.la. maskiner som:

 • Røremaskiner
 • Køleskabe
 • Frysere
 • Ovne og mikroovne
 • Slushice- og ismaskiner
 • Kaffemaskiner
 • Frituregryder
 • Emfang og emhætter
 • Opvaskemaskiner

Ud over alle de mange brugte maskiner, så vil det også være muligt at komme med bud på service i form af tallerkener, glas, kopper og bestik. Nogle gange er der også online auktion over køkkeninventar, hvor man kan købe bardiske, køleborde, serveringsborde, displays og meget andet inventar, der er yderst brugbar, når man f.eks. har café eller butik, hvor man sælger fødevarer.

Elektrisk grill VIDAXL
2 stk. spritdispensere, mikrobølgeovn, gastrobakker m.m.
Hansgrohe Crometta S 240 brusesæt krom
Adora brusesæt m/termostat, hoved – & håndbruser
Laufen Kompas toilet til gulv med P-lås Rimless hvid
Gustavsberg Nautic 1522 væghængt toilet
Grohe Euphoria SmartControl 310 Cube komplet brusesystem med termostat i krom
Damixa Silhuet HS1, komplet indbygningssystem til brus krom
Damixa Silhouet komplet brusesystem – Ø250 – Steel
Grohe Concetto køkkenarmatur med udtrækstud Supersteel
Hansgrohe Ecos M håndvaskarmatur krom
Hansgrohe køkkenarmatur Ecos L Crome
Nortiq brusesæt m/termostat – Gun black
Børma A3 håndvaskarmatur, krom
Vola A85 betjeningsplade – Krom
Vola HV1 Håndvaskarmatur i krom
Hansgrohe Talis E 110 håndvaskarmatur m/bundventil, børstet messing
Børma T13 Brusetermostat krom

Detail – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Elektrisk fodvarmer 100W m/4 indstillinger (Vaskbar) Adler 7432
2 sæt. Akupressursæt med måtte og pude
Massage & varmepude til nakke/skulder & ryg
5 stk. Salatsæt oliventræ 34 cm
Serveringsbræt i Robinie træ

ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Kontorinventar – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Indretning af dit drømmekontor hos Auktionshuset dab

Du finder de rette kontormøbler til virksomheden eller til hjemmet hos Auktionshuset dab. Vi har løbende udskiftning af stort set alt inventar til kontor, både hæve sænke borde, arbejdspladser, kontorstole, reoler og meget mere. Vi garanterer, at du finder møbler på onlineauktion til kontoret til de bedste priser og i det flotteste design, hvis du kigger dig lidt omkring på auktionssiden.

Vi har altid møbler på auktion, og de produkter og det inventar, der bliver solgt igennem os, er derfor ofte design af de bedste mærker og af højeste kvalitet. Langt størstedelen af danske virksomheder prioriterer sine medarbejderes arbejdsglæde og komfort rigtig højt, og dette ses på inventaret, møblerne og på reolerne, der står rundt omkring på kontorerne i Danmark.

Ergonomiske kontormøbler

Et stillesiddende arbejde er hårdt for kroppen, og det er derfor vigtigt, at du får den optimale komfort og støtte på din kontorstol, og at dit skrivebord kan hæve og sænke. Forkerte stillinger og dårlige vaner er med til at forværre din kropstruktur og holdning. Dette kan det rigtige design og rette kontormøbler hjælpe med at få styr på. At anskaffe sig et hæve sænkebord til hjemmet eller arbejdspladsen indebærer, udover at kunne justere bordet til den højde, der passer dig bedst, også en masse sundhedsmæssige fordele for dig og din krop, når man tænker på den lange bane. Hvis du står op ved dit hæve sænkebord på arbejdet, øger du din forbrænding og du styrker dine muskler og knogler. Vidste du forresten godt, at behovet for at sidde ned på en kontorstol, når du skal koncentrere dig ikke holder vand? Det handler i al sin enkelthed om gode og dårlige vaner, og med et hæve sænkebord i godt design på kontoret er du ét skridt tættere på de gode vaner.

Design til kontoret til de bedste priser

Det kontor inventar og reoler, Auktionshuset ofte sælger kommer enten fra større virksomheder, der har brug for at forny kontoret og derfor gerne vil sælge de brugte møbler på auktion. Det kan også komme fra større eller mindre virksomheder, der er gået konkurs, hvor Auktionshuset så skal sælge boet for kurator på vores netauktioner.

Hvis det absolut ikke behøver at være nye kontormøbler eller reoler, der skal pryde kontoret, gør vi det ekstremt nemt for dig at fylde kontoret med produkter til de bedste priser. Hos Auktionshuset sælger vi hovedsageligt brugt kontor inventar, men det skal du ikke lade dig skræmme af, da langt størstedelen er af højeste kvalitet og design. Skulle du falde over noget kontor inventar i forringet stand, gør vi os på forhånd umage med at oplyse dig om dette.

Auktionshuset har et stort udvalg af kontormøbler fra alle de kendte mærker, og på online auktioner kan du byde på kontor inventar, borde, reoler og diske til de bedste priser. Kontormøbler af god kvalitet kan nemlig være en dyr affære, men med online auktioner kan du finde alt til kontoret til priser langt billigere, end du kan finde dem til hos forhandlerne.

Hvis du vælger at købe vores produkter og møbler på auktion, er prisen ikke en faktor, som du skal bekymre dig om, når du nu alligevel har truffet beslutningen om at hjemmekontoret eller arbejdspladsen skal friskes op. Vores kunder oplever ofte at kunne købe elektriske hæve/sænkeborde til langt under halv pris, og selvom kontormøblerne købes på online auktion, sørger vi altid for at invitere interesserede købere ud på et eftersyn inden auktionens udløb. Alt skal være så gennemsigtigt som muligt, når du skal købe dine kontormøbler hos os. Du kan teste bordene, sidde i stolene, mærke og føle på alle produkter, der sælges på auktion, inden du afgiver dit endelige bud derhjemme ved computeren.

Kontoret – virksomhedens vigtigste rum

Med det store udvalg af kontor inventar bliver det en ren leg, når det kommer til indretning af kontor. Et pænt og roligt kontormiljø er en vigtig faktor for, at du kan arbejde fokuseret med dine opgaver. Vælg de farver, former, kvaliteter og det design, der passer bedst til jeres miljø, så I får den kontor indretning, der falder 100% i jeres smag.

For mange virksomheder er kontoret det vigtigste rum, da det er lige præcis her medarbejderne opholder sig størstedel af tiden. I forbindelse med vores salg af kontor inventar, følger der stort set altid møbler og varer med til de resterende rum i virksomheden. Det vil sige, at du blandt vores produkter også vil finde fx receptionsdiske, kantineborde og -stole, planter, reoler, malerier, printere og loungemøbler. Alt sammen på samme auktion, så du behøver faktisk kun at støvsuge vores hjemmeside én gang for at finde alt inventar og alle de produkter, du står og mangler til alle virksomhedens rum, miljø og design.

Auktioner med kontor inventar i hele landet

Auktionshusets fokusområde er konkurs- og overskudsauktioner rundt om i landet, og derfor sælger vi også møbler, reoler og kontor inventar i lækkert design til private og virksomheder i hele Danmark. Hvis du ikke har lyst til at køre hele turen igennem landet for at hente møbler til indretning af kontoret, kan du med fordel holde øje med, hvornår den næste auktion med alt til kontoret er i nærheden af dig.

Vores produkter er inddelt i kategorier, så det er nemt og overskueligt for dig, at komme direkte til de varer, du ønsker at byde på og købe. Vi bestræber os på selv at tage billeder af god kvalitet af kontormøblerne. På den måde mindsker vi risikoen for, at der opstår misforståelser i forhold til stand og design, når du skal afhente møblerne til indretning af dit nye kontor. Skulle du alligevel have nogle spørgsmål til vores produkter eller til de kontormøbler borde, reoler eller andet, du ser på auktion, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 22 22 09 eller på mail@auktionshuset.dk, så vil vi hjælpe dig godt på vej mod at få den kontor indretning, du altid har drømt om.

Kontorstol HÅG H04
Kontorstol
Bord
2 stk. kontorskabe DUBA B8
Kontorskab DUBA B8
Puf BOLLA*COM
Puf JOHANSON DESIGN
Puf
El. hæve/sænke skrivebord PAUSTIAN
Mødebord BRØDERNE ANDERSEN
8 stk. skrivebordsmoduler på hjul
3 stk. PC moduler på hjul

Drikkevarer & Fødevarer – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

6 stk. rosevin Weingut KARL MAY Sommer Rosé 2020, Rheinhessen

6 stk. rosevin Weingut KARL MAY Sommer Rosé 2020, Rheinhessen

6 stk. hvidvin Weingut Pflüger Sauvignon Blanc Quarzit 2021

Elektronik – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Hverdagens elektronik med auktioner hos Auktionshuset dab

Elektronik er blevet en hel naturlig del af hverdagen, og de fleste lægger helt sikkert ikke mærke til, hvor meget elektronik, der i virkeligheden omgiver os hver eneste dag.

Det er derfor også helt umuligt at undgå elektronik på online auktioner hos Auktionshuset dab. Under menupunktet ”Kategorier” finder du ”Elektronik” og her kan du gå på opdagelse i alle de varer, der lige nu ligger i denne kategori. De elektronik-varer, du stort set altid finder på vores auktioner, er iPhones, iPads, diverse printere og alarmsystemer.

Køb dit næste elektronik udstyr på online auktion her hos Auktionshuset dab.

Elektronik til alle hjemmets rum

På auktioner hos Auktionshuset dab kan du finde elektronik til alle hjemmets rum.

Til din personlige pleje og til badeværelset kan vi af og til være heldige at præsentere føntørrer og glattejern fra konkursramte frisørsaloner. Det vil derfor stort set altid være de mest populære mærker, som du kan byde på. Kan du godt lide at holde øje med vægten, er elektroniske badevægte ofte en del af sortimentet. Dog for det meste som et led i salg af overskud eller konkurser fra køkkenbutikker.

Køkkenet er det rum i hjemmet, hvor vores auktioner tilbyder ét af de største udvalg indenfor elektronik. Det kan være køkkenmaskiner som røremaskiner, juicepressere, mikroovne og kaffemaskiner. Selv til de store køkkener som kantiner, caféer og restauranter er der tit en masse elektronisk inventar lige til at købe på auktion. Når det drejer sig om overskud eller konkurser fra køkkenfirmaer, er det ekstremt store besparelser at gøre på elektronik som ovne, køleskabe, emhætter og vinkøleskabe, som er fuldstændig nye direkte fra butikken.

Få et sikkert og rent hjem med det elektronik, du finder på auktion. Med det mener vi, at du ofte vil finde en lang række helt nye alarmsystemer i original emballage, som du kan bruge i hjemmet eller der, hvor du føler det nødvendigt. Køb dertil også virkelig nyttigt elektronik i form af en robotstøvsuger, så slipper du for selv at skulle tage den sure pligt. En robotstøver vil uden tvivl glæde alle hjemmets rum.

Køb elektronik på online auktionen til dit kontor

Det nok største rum i forhold til elektronik og kategorier er kontoret. Uanset om det er kontoret derhjemme eller kontoret på arbejdspladsen. Med en elektronik auktion, går du sjældent galt i byen på vores hjemmeside. Vi modtager hyppigt bærbare computere, kabler, skærme og smartphones fra konkursramte virksomheder. Det kan også være overskud fra virksomheder, der har et stort varelager af elektronik evt. fordi der skal skiftes ud til noget andet. Køb af brugt elektronik på auktion er en god og nem måde at tage hånd om miljøet og bære dygtigheden på. Dit kontor i hjemmet eller på arbejdet kan i hvert fald få fuld gas på elektronikken, da du via online auktionen også kan gøre en rigtig god handel på elektronik, der er så godt som nyt.

Elektronik auktionen – Stort udvalg til små priser

Du vil altid finde et stort udvalg af elektronik på vores online auktioner. Det er nemlig én af de største varekategorier, vi arbejder med. At købe elektronik kan hurtigt blive en ret dyr affære, men når du handler på auktioner, kan du være sikker på, at priserne bliver holdt i bund. Det er nemlig dig og de øvrige bydere, der bestemmer prisen på elektronikken. Uanet hvilken form for elektronik, du finder på hjemmesiden, vil startprisen kun være på 50 kroner.

Det er altså helt tydeligt, at bare fordi du finder billigt elektronik på vores auktioner, at det ikke er noget billigt skrammel, du kommer hjem med. Det er ofte topprofessionelle computere og smartphones med plads nok, så der også kan arbejdes fra den.

Køb elektronik til glæde for hele familien

Skal børnene i familien forkæles eller dækkes ind med tidsfordriv, vil køb af en iPad være et godt bud på timevis af underholdning. Til de voksne vil elektronik til hårstyling som glattejern, føntørrer og krøllejern uden tvivl skabe stor glæde og til køkkennørden er der selvfølgelig auktioner med vinkøleskabe, eksklusive emhætter og meget mere. Der er altså ingen grænser for den glæde køb af elektronik fra auktioner på Auktionshusets hjemmeside kan skabe.

Elektronik til din hverdag og til arbejdspladsen er der altså rigeligt af på online auktionerne hos Auktionshuset dab. Hvis der er noget helt særligt elektronik, som du rigtig gerne vil købe, er du altid velkommen til at kontakte os på mail mail@auktionshuset.dk eller telefon 86 22 22 09. Så kan det være, vi ved at der snart kommer lige præcis dét elektronik, du er på udkig efter snart kommer på auktion.

Apple Macbook Pro I5-7360U 13″ (Mid 2017) MOMSFRI
Apple iMac 21.5″ i5-7300 4K
MacBook Pro 15” i5-8259U Touch/2018 MOMSFRI
Apple iMac 21.5″ i5-7300 4K
Apple iPad Pro 11″ wifi + cellular 64GB MOMSFRI
Apple iPad 6. Gen(2018) 32GB Wi-Fi MOMSFRI
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th i5-8350U 14″ MOMSFRI
Apple USB-C oplader og kabel
10 stk. Lenovo ThinkPad Pro Dock 40A1
Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking
Apple iMac 21.5″ i5-7400 (4K, Mid-2017) 3.0 GHz
Apple Thunderbolt Display 27″
Apple Cinema Display 20″
Videokonference anlæg AVAYA og DENON
Danfoss Link central controller CC PSU
Metro Therm type 905 El-vandvarmer
Grundfos Unilift Afløbspumpe AP12.40.04.A1 – 230V
Elektronik til alle hjemmets rum
Køb elektronik på online auktionen til dit kontor
Elektronik auktionen – Stort udvalg til små priser
Køb elektronik til glæde for hele familien

Design & Kunst – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Dansk design-auktion – find billige designermøbler online

Hvis du sætter pris på stilrent og tidløst interiør, er du helt sikkert fan af dansk design. Siden midten af det forrige århundrede har designkoryfæer som Børge Mogensen, Piet Hein, Kaare Klint, Finn Juhl, Hans Wegner, Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Poul Henningsen, Verner Panton og Nanna Ditzel leveret smukt og stilrent design til danske hjem.

Du kender sikkert mange af navnene samt klassikere som for eksempel Ægget, Svanen, Koglen, Dråben, Syveren Myren, Superellipsebordet, PH-lampen og samtlige Wegner-stole, som har været med til at sætte de umådeligt høje standarder, der kendetegner dansk design. Alle disse klassikere, som efterhånden har en menneskealder på bagen, fremstilles stadig på certificerede værksteder rundtomkring i Danmark og sælges gennem autoriserede forhandlere.

Du har muligvis også lagt mærke til, at disse designikoner nærmest er umulige at komme i nærheden af prismæssigt. Der skal et større greb i lommen til, hvis du skal erhverve dig en lækker lænestol eller et spisestuesæt fra en af de kendte danske designeres hånd. I hvert fald hvis du køber de fabriksnye modeller.

Find brugte designmøbler på onlineauktion

Det fine ved designermøbler er, at de er skabt til at holde i mange år. Det betyder, at eventuelt slid sætter sig som patina, hvilket faktisk for de fleste møblers vedkommende blot gør dem kønnere. Derfor kan du betragte anskaffelsen af designmøbler som en investering. Og du kan med stor fordel købe brugt dansk design på auktion.

Leder du eksempelvis efter brugte designerstole, vil du kunne finde, hvad du søger, på en af Auktionshusets onlineauktioner. Her sættes såvel brugte designersofaer som stole, borde, lamper og andet decor i klassisk design til salg på auktion. Det er nemt at byde – og så handler det bare om at holde sig til.

Hvordan foregår en auktion over designermøbler?

Hvis du ønsker at byde på nogle af de lækre billige designermøbler hos Auktionshuset, skal du først registrere dig som bruger. Hernæst kan du afgive bud på de emner, du ønsker dig. Du får automatisk besked, hvis dit bud bliver overgået. Og vinder du auktionen, vil du blive adviseret om, hvor og hvornår du kan afhente dit nyindkøbte designermøbel.

Alle designermøbler, som bortauktioneres gennem Auktionshuset, har gennemgået kvalitetstjek og er med garanti 100 % ægte. Du kan derfor trygt benytte Auktionshuset som alternativ til et designermøbel-outlet, når du er i markedet efter brugte designermøbler, udstillingsmodeller eller lignende.

En design-auktion er altså din store chance for at score billige designermøbler i topkvalitet. Opret dig som køber allerede i dag, og få adgang til et stort udvalg af brugte designerstole, -sofaer, -borde og andet spændende interiør.

Kunstauktioner – når du leder efter kunst i topkvalitet

Er du på udkig efter kunst til væggen i din bolig eller på kontoret? Så kan du vælge at indkøbe de ønskede kunstværker hos en gallerist.

Når du køber kunstbilleder i et galleri eller direkte fra kunstneren, vil det dog være begrænset, hvor stort et udvalg du får adgang til. Hvis du ønsker et overblik over mange forskellige kunstværker, fra klassisk billedkunst til moderne kunst, for eksempel abstrakt kunst og installationskunst, kan du med stor fordel besøge en kunstauktion.

Hvorfor købe kunst på auktion?

Der er flere gode grunde til at besøge en kunstauktion, når du er på udkig efter spændende og inspirerende vægkunst. Først og fremmest får du som nævnt ovenfor adgang til et langt mere velassorteret udvalg af såvel dansk kunst som værker udført af internationale kunstnere.

Da kunstauktioner ofte indsamler emner fra såvel private dødsbo som konkursramte gallerister og fra kunsthandlere og virksomheder, vil udvalget af kunst på auktion være stort og varieret.

Online kunstauktion – for dig, der gerne vil byde på kunst online

Ved en online auktion har du mulighed for at byde på de ønskede kunstværker online. Det betyder, at du ikke behøver at møde op til auktionen.

En online kunstauktion vil typisk have en tidsbegrænsning. Når du byder på et emne, foregår det online, og du kan vælge at få besked, når et højere bud bliver registreret. Især i sidste del af auktionen gælder det om at holde sig til – for når tidsvinduet er lukket, vil kunstværket gå til den køber, som har afgivet det højeste bud.

Den store fordel ved at handle kunst på en online kunstauktion er, at du ikke behøver at møde fysisk op. Du kommer ikke til at betale mere for et kunstværk, end du har sat dig for. Og du får adgang til et virkelig stort udvalg af kunst i alle udformninger.

ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Hvilke typer kunst kan jeg købe på en online kunstauktion?

Uanset om du foretrækker moderne kunst af internationale kunstnere, eller om du er mere til de klassiske værker fra den danske guldalder, kan du finde, hvad du søger, på en online kunstauktion. Du kan følge med her på siden, hvor der afholdes auktioner over såvel store samlinger som enkelte værker udbudt af private sælgere.

Når du ser et eller flere kunstværker, som falder i din smag, kan du nemt og hurtigt oprette dig som interesseret køber og afgive et bud. Og så er det blot om at krydse fingre og håbe, at ingen byder over!

2 stk. stabelstole NORMANN COPENHAGEN
4 stk. stabelstole NORMANN COPENHAGEN My Chair
3 stk. stabelstole NORMANN COPENHAGEN My Chair m. stofsæde
Loungestol NORMANN COPENHAGEN Høj ryg
4 stk. stole MY CHAIR NORMANN COPENHAGEN m. skindsæde
4 stk. barstole MY CHAIR NORMANN COPENHAGEN m. skindsæde
1 stk. barstol MY CHAIR NORMANN COPENHAGEN m. skindsæde
Spisebord NORMANN COPENHAGEN SLICE Ø: 120 cm
2 stk. barstole RANDERS + RADIUS RAIL
Cafebord NORMANN COPENHAGEN FORM CAFÉ
Sofabord FDM MØBLER i massivt træ
2 stk. armstole i massivt træ & læder

Sport & Fritid – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Få medvind på cykelstien med hjælp fra Auktionshuset.

Når du skal købe cykel, så er der penge at spare ved at købe på en cykelauktion, især når cykelauktionen afholdes af Auktionshuset. Hos os er cykelauktionen online, men der er mulighed for at se cyklerne til eftersyn. På vores online cykelauktioner er det ofte brugte cykler, der auktioneres og købes.

Hvilke typer cykler har vi på auktion?

Vi har mange forskellige typer cykler. Der er både mountain bikes, racercykler, citybikes og herre- og damecykler. Nogle cykler er næsten nye, mens andre er brugte cykler og har mere slidtage. Det kan være en fordel at komme til eftersyn for at se standen på cyklerne.

Hvor afholder vi cykelauktion?

Vores cykelauktioner er online, så der bydes online. De forskellige auktioner, hvor der er sælges brugte cykler, findes rundt i landet. Her er det muligt at se cyklerne til eftersyn, og det er her, at cyklerne udleveres. Der er både cykelauktioner i Jylland, Sjælland og Fyn, så det gælder om at holde øje. Måske er der en auktion lige i nærheden af dig.

Har du mange brugte cykler, du gerne vil sælge?

Hvis du har et lager af cykler, du gerne vil sælge, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil sammen tage en snak om, hvordan online cykelauktionen skal foregå. Du kan kontakte os på mail@auktionshuset.dk eller tlf. 86 22 22 09.

El-cykel BIOMEGA AMS
El-Cykel BIOMEGA OKO
Cykel BIOMEGA NYC
El-Cykel BIOMEGA OKO
El-cykel BIOMEGA E-fect
2 stk. defekte cykler m. kadantræk
Cykelstel til BIOMEGA OKO
Cykelstel til BIOMEGA OKO
6 stk. cykelfælge
3 stk. cykelfælge
9 stk. cykeldæk 26×1.25
Div. reservedele til cykler
6 stk. cykelkurve
8 stk. headset BIOMEGA TRACKS
42 sæt pedaler
50 stk. cykelskærme
Barnestol til cykel THULE YEPP MAXI
Barnestol til cykel THULE YEPP NEXXT MAXI
6 stk. nav
Cykellås
2 stk. cykelkurve
Bådmotor SUZUKI DF15

Hus & Have – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Disk VIGEN DESIGN
2 stk. kontorstole, div. Kontormøbler samt 3 stk. glasplader m.m.
Glasskab, skab, skraldespand samt udendørs hynder
Støvsuger ELECTROLUX SILENT PERFORMER
Whiteboard på hjul
Div. Lagerreoler, skraldespand, plakater m.m.
4 stk. skamler
Ventilation, reol, kontorstol m.m.
Massagestol WAO Fujian Rovos Fitness R8666
Spisebord samt lampe
ca. 7 spande Akrylmaling FLÜGGER
Varmtvandsbeholder METRO THERM 605C
Milano XL Solar Shower 35L

Byggematerialer – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Kan byggematerialer komme på online auktion?

Ja, selvfølgelig kan de det, og vi har tit auktioner med byggematerialer på vores side, hvor du kan byde og købe byggematerialer. Ofte når en entreprenør eller anden byggevirksomhed går konkurs, har de et varelager, som skal sælges ud.

Ligesom resten af virksomheden kommer på auktion, så vil deres varelager med byggematerialer også komme på auktion. Her vil du kunne lave en god handel og gøre, at dit projekt holder udgifterne nede.

Hvilke byggematerialer kan du finde på auktion?

Det afhænger meget af, hvilken type virksomhed, der er gået konkurs. Ofte vil det være plader og stolper i træ, men det kan også være mursten, tegl, vinduer, isolering osv.

Vores udvalg af byggematerialer afhænger derfor meget af, hvilke virksomheder i byggebranchen vi får på auktion og størrelsen på deres varelager.

Er der andet på auktioner med byggematerialer?

Vores kategorier er opdelt, så det er nemt at finde frem til den kategori, man søger og komme med et bud. Hvis man er på udkig efter noget værktøj til at bruge, så har vi en værktøjskategori, hvor der er større mulighed for at finde det rigtige udstyr.

Kvaliteten af byggematerialer

For at du kan være helt sikker på kvaliteten og standen af byggematerialerne, så vil vi foreslå, at du kommer til auktionens eftersyn, så du selv kan vurdere materialerne, inden du byder. Dermed undgår vi, at du vil fortryde dit køb, når du kommer for at afhente.

Sælg dine egne byggematerialer på auktion

Har du et stort varelager af byggematerialer, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi skal hjælpe med at sælge. Du kan kontakte os på mail@auktionshuset.dk eller tlf. 86 22 22 09.

Beskyttelseshus i træ til varmepumpe Ubehandlet
Grundfos Magna3 32-60 180 Cirkulationspumpe
Beskyttelseshus i træ til varmepumpe Ubehandlet
Universal Vægbeslag til klima-anlæg MS243 105
Danfoss RA 5062 termostat fjernføler til fremløbsventiler RA – 2 M. kapilarrør
Grundfos Comfort UP 15-14B PM Cirkulationspumpe 80 mm (Til brugsvand)

Køretøjer – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.
Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Online bilauktioner hos Auktionshuset dab

Er du på udkig efter en brugt bil, så kan du altid tjekke en af vores online bilauktioner. Vi har mange forskellige personbiler på auktion, bl.a. biler fra VW, Peugeot, Ford, Hyundai og andre velkendte bilmærker.

Når man vil byde på eller købe en bil på en online auktion, kan man være i tvivl om standen på køretøjet. Vi beskriver alle de fejl og mangler, vi opdager eller er bekendte med, på køretøjerne. Men du er altid velkommen til at tage til eftersyn på den pågældende auktion, når det bliver afholdt. Der kan du se nærmere på bilerne og komme med din vurdering, om bilen skal have et bud. Du finder info ved at klikke på auktionen og se auktionsinfo.

Hvad betyder det, at en bil er momsfri?

Hos Auktionshuset sælger vi køretøjer og brugte biler med eller uden moms. De momsfri biler er personbiler på auktion. De har ofte hvide eller to-farvet nummerplader, de såkaldte papegøjeplader. Hvis du er i tvivl, om en bil er momsfri, så vil det tydeligt fremgå af overskriften, om bilen sælges momsfri.

De varebiler og trailere, vi har på auktion, kommer fra forskellige virksomheder, så er de er ikke momsfri. Hvis køretøjet har nummerplade på, så vil den være gul. Hvis vi har en momsfri varebil eller trailer, så vil det fremgå af overskriften, men det er yderst sjældent.

På salget af de momsfrie biler, vil der blive taget moms af auktionssalæret. Ved de ikke momsfrie biler, vil der blive påkrævet moms af hele beløbet.

Omregistrering af biler

Hvis du vinder en bilauktion, så skal du være opmærksom på, at nogle biler, varebiler eller andre køretøjer sælges uden nummerplader eller, at bilen skal omregistreres ved afhentning. Hvis bilen sælges uden nummerplader, så skal den afhentes på trailer. Og hvis bilen sælges med nummerplader, skal den omregistreres ved afhentning. Derfor er det vigtigt, at du har NemID med, så det kan klares på udleveringsdagen.

Er der pant i bilerne?

Der kan være registreret pant i de køretøjer, vi har på vores online auktion. Hos Auktionshuset sikrer vi, at evt. Pant vil blive aflyst i forbindelse med et salg. Der kan dog være en periode fra salget til panten er aflyst, som kan være af varierende længde, afhængig af køretøjet. Du kan læse mere om pant i køretøjer under vores betingelser.

Personbil SKODA Fabia Combi 1,4 Tdi Greenline
Personbil SKODA Fabia 1,4
Varebil FORD Transit 300 M 2,2 Tdci
Hestetrailer VARIANT 1502 H

ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Landbrug – Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Forside - Auktionshuset dab AS auktionshuset.dk

Landbrugsmaskiner på auktion hos Auktionshuset dab

Hos Auktionshuset har vi altid online auktioner med landbrugsmaskiner og tilbehør til landbrug, så det er altid noget at finde for en landmand på en af vores landbrugsauktioner.

Med de helt store maskiner, er det altid en fordel at komme til vores eftersyn, som oftest foregår på de landbrug og gårde, hvor det sælges fra. Derfor kan det være over hele landet, at der er landbrugsmaskiner til salg på auktion.

Hvilke landbrugsmaskiner har I på auktion?

Ofte er det de store landbrugsmaskiner på auktionen, der har den største tiltrækningskraft til eftersyn og dem, der kommer flest bud på. Men vi har et bredt udvalg af brugte landbrugsmaskiner på auktion. Det kunne være maskiner som:

 • Traktorer
 • Majestærskere
 • Plove
 • Tipvogne
 • Gyldevogne
 • Høvendere

Men udvalget af landbrugsmaskiner afhænger meget af, hvilken type og størrelse af landbrug, maskinerne har været brugt til.

Hvilke mærker har vi på auktion af landbrugsmaskiner

Hos landmænd kan der være religion i, hvilket mærke ens traktor er. Vi har haft de fleste store og kendte frabrikanter på online auktioner. Det har bl.a. været John Deere, Massey Ferguson, Case, Fendt, Claas og New Holland. Så hvis du har et ynglingsmærke, så er det bare at holde øje med, hvilke traktorer, der sælges på vores landbrugsauktioner.

Salg af landbrugsmaskiner

Hvis du har en masse landbrugsmaskiner, som du ikke får brugt eller som skal udskiftes med helt nye, så er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi tage et kig på maskinerne og se, om de skal med på vores auktion af landbrugsmaskiner.

Landbrug er andet end maskinauktion

Blandt alle landbrugsmaskiner, finder du også reservedele og driftsmidler, som sælges på vores online auktioner. Det kan være lots med traktordæk, forskellige anhængere, sprøjter, seperationsbokse til køer, indhegning og meget mere, som er til salg på auktion. Hvis du mangler reservedele og andet end maskiner til dit landbrug, så er det altid en god idé at kigge hele kataloget i gennem.

auktionshuset.dk KONKURSAUKTIONER M. M. OVERS, KUDSAUKTIONER
auktionshuset denmark

auktionshuset.dk. Danmark.

Hvilken pris skal jeg betale for varerne?

Når du byder på en vare, kommer der et auktionssalær på 20% oveni budsummen, dog minimum kr. 50,- pr. katalognummer. Hertil kommer der også moms på 25%. Vi giver dig et eksempel her:

Hvis du byder kr. 1.000, – på en vare, kommer der 20% i salær oveni, hvilket giver kr. 1.200, – Momsen lægges til dette beløb, så du i alt ender med at skulle betale kr. 1.500,-. På alle auktionsvarerne kan du se det nuværende bud både med og uden moms og salær. Det er også sådan, at når du skal bekræfte dit bud, vil du blive præsenteret for hele regnestykket, inden du endeligt bekræfter dit bud.