Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm site – Jachtbouwers Werkendam, Netherlands

Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers.
Elk Alm-jacht is een uniek drijvend huis dat geschikt is voor een koning. Het vakmanschap en de kennis waarmee ze zijn gebouwd, samen met de perfecte afwerking, maken een Alm-jacht tot een absoluut prijsbezit. Deze jachten zijn vaak geschikt voor langdurig verblijf en bieden uitstekende vaareigenschappen.
Heb je altijd al dromen gekoesterd van het bezitten van zo’n prachtig schip? Als dat zo is, bezoek ons dan. Er zijn altijd meerdere Alm-schepen in aanbouw.
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Jachtbouw De Alm – vloot

Elk Alm-jacht is een uniek drijvend huis dat geschikt is voor een koninklijk verblijf. Het vakmanschap en de kennis waarmee ze zijn gebouwd, samen met de perfecte afwerking, maken een Alm-jacht tot een absoluut prijswaardig bezit. Deze jachten zijn geschikt voor langdurig verblijf en bieden uitstekende vaareigenschappen.

 • Delfino
 • Almtrawler
 • Almkotter
 • Almclassic
 • Almsloep
 • Grand Voyager
 • Alm Skipper Jacht

ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Delfino – Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

 • Delfino 57
 • Delfino 60
 • Delfino 65
 • Delfino 70
 • Delfino 87
 • Delfino 90
 • Delfino 100

Delfino 57 Een echte head-turner

Een compact en traditioneel trawlerjacht met een luxe uitstraling. Dit jacht beschikt over standaard accommodatie met drie hutten en twee badkamers, een woonkamer met een grote bank en een eethoek, een kombuis en een stuurhuis met een grote bank.
De stevige en zorgvuldig geteste romp zorgt voor een soepele, stabiele reis. Dit handige, zeewaardige trawler-jacht zal respect verdienen van alle booteigenaren.

Delfino 57 bestek

Totale lengte: 18m
Deklengte: 17m
Totale breedte: 5.6m
Diepgang: 1.5m
Vrijboord: 4,4m
Opruiming (incl. Mast): 7m
Waterverplaatsing: 55 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 2.000 liter
Brandstof: 6.000 liter
Zwart / grijs water: 1.000 liter
Motoren: 2 x Vetus Deutz D6-170
Boegschroef: elektrisch 220 kgf.
Hekschroef: elektrisch (optie)
Stabilisatoren: optioneel
Classificatie: CE-A
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Delfino 60

De Delfino 60 Trawler is gebaseerd op de succesvolle lijn van Delfino 65 en 70ft. Het belangrijkste verschil met het eerste zicht zijn de voorste ramen van het stuurhuis die “negatief” zijn geplaatst om meer ruimte te creëren en een beter zicht te hebben, zeker in gevallen met slechte weersomstandigheden. Verder zijn de leuke Portugese brug en mooie radarboog echte blikvangers!

De lay-out kan worden aangepast zoals bij al onze andere modellen waarbij 3 hutten tot de standaard lay-out behoren met de mogelijkheid van een bemanningshut achterin. 1 of 2 motoren zijn mogelijk. De stuurhut, kombuis en salon bieden voldoende ruimte voor de eigenaar en zijn gasten om comfortabel te genieten van vele cruises. Alle materialen zoals hout, kleuren, aanrecht, plafond, stoffering en dergelijke kunnen worden gekozen voor een materiaal naar keuze. Ook op het achterdek, het voordek en de fly-bridge zijn er leuke gebieden om te genieten tijdens het zonnebaden of gewoon om te ontspannen. Het zwemplatform is gemakkelijk bereikbaar met 2 mooie trappen om in een rib te stappen of gewoon om te zwemmen. Beide modellen zijn ontworpen door Werner Yacht design in samenwerking met AZZA Yachting en Jachtbouw de Alm bv.

Delfino 60bestek

Totale lengte: 19.50m
Decklengte: 17.80m
Totale breedte: 5.65m
Doorvaart hoogte (inclusief mast): 7.85m
Waterverplaatsing: 60 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 2000 liter
Brandstof standaard: 5000 liter, Maximum: 10.000 liter
Zwart / grijs water: 1.000 liter
Motoren: 2 x Vetus-Deutz D6-170 (standaard)
Boegschroef: elektrisch, 220 kgf
Hekschroef: optioneel
Classificatie: CE-A

Delfino 65 Geen golven te hoog …

Dit prachtige trawler-jacht, met zijn elegante, traditionele profiel, is een echte schoonheid om te zien! De schoonheid en eenvoud van deze mini-superjacht, standaard gebouwd onder de CE-A classificatie, maakt het de parel van elke jachthaven. Met twee machinekamers, drie / vier extreem ruime hutten, drie badkamers, een bezoekers-toilet, een kantoor / bibliotheek, een grote woonkamer met een achterdek, een kombuiskeuken en een zeer groot stuurhuis, standaard is dit jacht niet alleen een kunstwerk, maar de droom van velen een zeeman. Kortom, het is een echt schip van voldoende grootte, dat gemakkelijk te varen en zo zeewaardig is als de stevigste schepen in de buurt. Het ruime en luxe, nog steeds traditioneel nautisch uitziende interieur, dat kan worden aangepast aan de specificaties van de klant, kan de droom van de eeuwige vakantie voor iedereen werkelijkheid maken.Alm Jachtbouw

Delfino 65 bestek

Totale lengte: 21.55m
Deklengte: 20m
Totale breedte: 6.2m
Diepgang: 1.75m
Vrijboord: 4,95m
Opruiming (incl. Mast): 7.6m
Waterverplaatsing: 80 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 3.600 liter
Brandstof: 9.000 liter
Zwart / grijs water: 1.000 liter
Motoren: 2 x Vetus deutz D6 210 (standaard)
Boegschroef: elektrisch, 220 kgf
Hekschroef: optioneel
Classificatie: CE-A

Delfino 70

De Almtrawler DELFINO 70 met eurotransom is een paradepaardje van Jachtbouw De Alm. Menigeen wordt gefascineerd door de harmonie die de buiten- en binnenafwerking uitstraalt.
Het motorjacht DELFINO genaamd ‘971’, gebouwd in 2013, is een van de 8 Delfino’s die in diverse kleuren en interieurafwerkingen zijn gerealiseerd.
De DELFINO 65 serie jachten werd in 2011 genomineerd als ‘European Powerboat of the Year 2011 ‘.
ledere Delfino heeft haar eigen identiteit wat kleuren en afwerking betreft. Dat kan verschillen van heel modern tot heel klassiek. Tevens kan iedere Delfino volledig warden uitgerust naar de wensen van haar toekomstige eigenaar.

Delfino 70Specifications

Total length: 22.50m
Deck length: 20.95m
Total width: 6.2m
Draught (to LWL): 1.75m
Air draught mast down 5.00 m
Air draught mast down 7.75 m
Water displacement: 85 tonnes
Material: grade A steel
Drinking water: 2000 – 3600 litres
Fuel: 8.900 – 18.500 litres
Holding capacity: 15.00 litres
Engines: 2 x Vetus Deutz D6-210
Bow thruster: electric, 220 kgf
Stern thruster: optional
Classification: CE-A

Delfino 87 Big and elegant

At over 26m in length, the DELFINO 87 is an example of classic beauty. It is not only slightly longer than the Delfino 65, but it is also more progressively styled. Either four or five cabins, separate crew accommodation and four fully equipped bathrooms are placed at the disposal of the owner, guests and crew. Of course, the future owner’s every need can be met with regard to the design of the accommodation. We would be more than happy to provide you with a detailed description of our standard model upon request.

Delfino 87 Specifications

Total length: 26.75m
Deck length: 24.5m
Total width: 6.8m
Draught: 2.00m
Freeboard: 7.5m
Clearance (incl. mast): 9.5m
Water displacement: 112 tonnes
Material: steel/aluminium
Drinking water: 5.000 litres
Fuel: 20.000 litres
Black/Grey water: 1.750 litres
Engines: 2 x 350 – 400 HP
Bow thruster: hydraulic
Stern thruster: hydraulic
Stabalisers: optional
Classification: CE-A

Delfino 90 Schoonheid en brains

Het grootste model in de huidige DELFINO Trawlerjacht serie is de ruwe maar toch traditioneel elegant DELFINO 90.Deze 28m trawler heeft vier decks, waaronder kwartalen een kapitein met een eigen badkamer, een fitnessruimte, een zonneterras en ligbedden. De drie andere hutten, allemaal uitgerust met een eigen badkamer en toilet, bieden luxe verblijven voor maximaal zes reizigers. Er zijn ook bemanningsverblijven voor vier bemanningsleden en een kombuiskeuken, woonkamer en badkamerfaciliteiten. In het geval dat de stuurman en de tweede stuurman de nacht door moeten varen, is het stuurhuis uitgerust met een grote slaapbank en een badkamer en toilet. Bovendien hebben passagiers toegang tot drie zonnedekken.Alm Jachtbouw

Delfino 90 Deck length: 24.5m
Delfino 90 Total width: 7.5m
Delfino 90 Draught: 2.10m
Delfino 90 Freeboard: 7.20m
Clearance (incl. mast): 10.5m
Water displacement: 130 tonnes
Material: steel/aluminium
Drinking water: 7.500 litres
Fuel: 25.000 litres
Black/Grey water: 2.500 litres
Engines: 2x NEF CC13/825 (as standard)
Bow thruster: hydraulic
Stern thruster: hydraulic
Stabilisers: optional
Classification: CE-A

DELFINO 100

De lijnen van deze 100 voeter tonen een ontwerp van wat kan worden beschouwd als een ‘eerlijk’ vaartuig. De samenstelling van lijnen is gestileerd, maar het volledige beeld blijft trouw aan het ‘explorers’ karakter.

DELFINO 100 Specifications

Total length: 29.65 m
Deck length: 25.50 m
Total width: 7.50 m
Draught: 2.10 m
Freeboard: 0.00m
Clearance (incl. mast): 10.50 m
Water displacement: 180 tonnes
Construction of hull and lower superstructure : Steel
Construction of partly upper superstructure : Aluminum
Drinking water: 2500 litres
Fuel: 20.000 – 35.000 litres
Black/Grey water: 1.000- 2000 litres
Engines: 2 x MAN 2868LE424 (441KW), 600 Hp@1800rpm
Hydraulic bow and stern thruster Sleipner SH 1000
Classification: CE-A
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Almtrawler 1200 AD Schepen zo veilig als huizen

Alm-trawlers bieden oceanen van ruimte, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor langdurig verblijf. Dit aspect wordt nog eens benadrukt door het feit dat de kombuiskeuken, de woonruimte en het stuurhuis op hetzelfde niveau liggen. Weinig trappen en veel leefruimte, niet alleen van binnen, maar ook van buiten met lage loopplanken en een uiterst ruime achtersteven waar de vliegbrug, een groot bovendek met een tweede roer, zich bevindt.

Deze schepen hebben dubbelkuikenschillen. De 1200 AD heeft geen achtersalon, maar een overdekt achterdek en een extra hut onder het stuurhuis. De romp en bovenbouw van beide modellen zijn gemaakt van staal. Het hele schip is geïsoleerd met minerale wol, met uitzondering van de geluiddichte machinekamer. Het schrijnwerk is verkrijgbaar in onder andere teak, mahonie, kersenhout of essen, alles in overeenstemming met uw voorkeuren.

Het binnentimmerwerk is afgewerkt met afgeronde hoeken en decoratieve dorpels en gordijnafwerking. De plafonds zijn afgewerkt met kunststof panelen. Buitendeuren zijn massief teak of aluminium. Een uitgebreid assortiment machines / twee componenten lakwerk / elektra is beschikbaar. Alles, inclusief de lay-out, kan volledig worden aangepast aan uw wensen en eisen, in overeenstemming met de allerbeste in traditie op maat.

Almtrawler 1200 AD bestek

Totale lengte: 13.00m
Totale breedte: 4.5m
Diepgang: 1.4m
Opruiming (inclusief mast): 3.5m
Hoofdruimte: 2.0m
Gewicht (ongeveer): 18 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 1.200 liter
Brandstof: 1.000 liter
Zwart / grijs water: 300 liter
Dieselmotor: 6 cilinders / 150 pk

Almtrawler 1320 na Christus

De 1200 AD heeft geen achtersalon, maar een overdekt achterdek en een extra hut onder het stuurhuis. Deze trawler heeft een dubbelknikspant.Alm Jachtbouw

Romp
De romp is opgebouwd uit 5 mm staalplaat. 4 mm staalplaat is gebruikt voor de bovenbouw. Trussen en liggers (met intervallen van 40 cm) zijn gemaakt van T-bar. Hoekbalken ondersteunen de vloer. De kielzool is 10 cm.

De geleverde scheepsromp omvat de volgende componenten:

RVS balustrades en zwembadladders 4 roestvrijstalen dubbele ankerpalen
Toegang tot de motorkamer 2 roestvrijstalen enkele ankerpunten
RVS balustrades op de fly bridge Zwemplatform
Stalen vloer boven machinekamer Verzonken luik op het achterdek
Kettingslot Staal mastbuis
Vloersteunen Gasflessencontainer (past 2)
Motorstichting Propeller-asbuis
Uitgebalanceerd roer Door-rompen
Helm on the fly bridge Hawse pijp
Klaar om te varen
Standaard zijn er twee ingebouwde 130 pk PERKINS-motoren met hydraulische reductiekasten inbegrepen. Interkoeling met natte uitlaten. De motoren worden bediend via een enkele bedieningshendel.

Instrumentenpanelen met twee motoren. Twee 3-bladige propellers met watergesmeerde roestvrijstalen schroefassen.

Dubbele hydraulische besturing met een teakhouten en een roestvrijstalen roer. Roestvrijstalen drinkwatertank met mangat (1.100 liter). Twee 200A-batterijen. Rubber spatbord rond de boot.

Volledig glas

Windows in aluminium frames. Centre-front wheel house heeft een driekwart scharnierend venster. Zes patrijspoorten in het dekhuis, waarvan vier scharnierend, en vier scharnierende patrijspoorten in de tweede cabine. Eén noodluik in het dekhuis. Eén tweedelige glas / aluminium ondergevel in de achterwand van de bovenbouw. Twee teak of aluminium schuifdeuren in het stuurhuis. Eén toegangsluik naar de vliegbrug.

Compleet afgewerkt

Het geheel van het schip boven de waterlijn is geïsoleerd met minerale wol, met uitzondering van de machinekamer, waarin geluidsisolatie is geïnstalleerd. Teak wordt gebruikt als standaard voor alle schrijnwerk, hoewel mahonie, kersenhout of as ook mogelijk is. De plafonds zijn afgewerkt met kunststof panelen. Binnen is het schrijnwerk afgewerkt met afgeronde hoeken, sierlijsten, gordijnranden enz. De dekboxafdekking is gemaakt van massief teakhout.

Lay-out kan worden ontworpen in volledige overeenstemming met de wensen van de klant.
De standaard lay-out is:

Fore:
Drie afzonderlijke tweepersoonshutten, hal, een douche / toilet en een extra toilet, beide voorzien van kunststof wanden en vloeren, een handpomptoilet, een douchemengkraan en een ingebouwde wastafel.
Wiel huis:
Deckhouse met hoekbank, tafel, hangelementen en een U-vormige keuken met een kunststof werkblad, een rvs spoelbak met mengkraan en een thermisch geïsoleerde vierpitskachel. Wielhuis met roer en stoel. Ook een trap naar het bovendek, waaronder een kast en een koelkast van 100 liter.

Electrics:
24V, bestaande uit halogeenspots, cabineleeslampen, 2 x dekverlichting, navigatieverlichting, machinekamerverlichting, voldoende stopcontacten, schakelpaneel, zekeringkast, waterdruksysteem, afzuigkap, boiler, twee ruitenwissers, claxon, diepte sirene & log, gasdetector, lenspomp, douche- en afvalwaterpompen.

Lak en beschermende lagen:
De buitenkant van het schip is gestenigd en gegrond met een laag epoxy. Het schip is geverfd met tweecomponenten AWLGRIP (Sikkens) verf in de kleur van uw keuze. Het binnentimmerwerk is drievoudig gevernist met zijdeglansvernis.

Stoffering:
Polyethermatrassen (type 35), 12 cm dik met damastbedekking. Op maat gemaakte kussens met een keuze aan hoezen. Client kan kiezen uit een breed scala aan gordijnen en vloerbedekking.

Diversen:
Heteluchtverwarming, rvs afvalwatertank, 3 meter aluminium mast, handbediende ankerlier met anker en 30m ketting. 3 brandblussers, 4 fenders, 4 meerpalen, vlaggenmast en vlag. Gasfles, windscherm en afdekkingen voor het dashboard buitenshuis en roer.
Alle Alm-jachten zijn CE-goedgekeurd.

Almtrawler 1320 Horizon

Elke schipper voelt zich thuis op de karakteristieke vliegbrug. Dit schip is ook gemaakt van dubbele chine, wat zorgt voor optimale stabiliteit en zeilprestaties. De romp is opgebouwd uit 5 mm staal en de dekken en de bovenbouw uit 4 mm staal. Het hele schip is geïsoleerd met minerale wol, met uitzondering van de machinekamer. Het schrijnwerk is opgebouwd uit teak, mahonie of kersenhout. De plafonds zijn afgewerkt met kunststof panelen. Buitendeuren zijn massief teak of aluminium. Het binnentimmerwerk is voorzien van afgeronde hoeken en decoratieve dorpels en gordijnranden. De machines worden geïnstalleerd door experts en de lay-out en stoffering worden geleverd in volledige overeenstemming met de wensen en eisen van de klant.Alm Jachtbouw

Almtrawler 1320 bestek

Totale lengte: 14,20m
Totale breedte: 4.5m
Diepgang: 1.4m
Opruiming (incl. Mast): 3,4m
Hoofdruimte: 2.0m
Waterverplaatsing: 25 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 1.100 liter
Brandstof: 1.200 liter
Zwart / grijs water: 350 liter
Motoren: 2 x 6 cilinders / 150 pk
Classificatie: CE

Almtrawler 1450 AD Construction

The hull and superstructure is built entirely from grit-blasted steel ( lloyds grade A ). The hull thickness is 5 mm, and the decks and superstructure 4 mm. There is a steel floor above the
engine-room. There are the following watertight compartments: lazarette, engine-room, forward section, and anchor chain locker. The bottom is strengthened with frames every 50
cm on the keelson. The skin is strengthened with long and latitudinal frames. Fuel tanks are integrated with the hull and fitted with baffles. Water and holding-tanks are made of stainless steel. Round the hull are bulwarks of a safe height with doors to port, starboard and in the stern with openings for water run off. The rudder and pintles are double sized and balanced.

Sizes
Length over all: 14,37 m.
Max. width: 4,90 m.
Height: 3,50 m.
Displacement: ca. 28 ton.

“Hull only” consists the following items
Keel (bottom-plate): 10 mm.
Keel (sides) and hull: 5 mm.
Bullwarks decks and superstructure: 4 mm.
Frames: 8 mm.
Long frames: T 50.50.5 mm.
Floor carriers: L 40.4 mm.
Top of the bullwarks: . 1,25” pipe
Polished stainless steel railings 33,7 mm pipe, stainless steel bollards included.
Steel floor above the engine room, floor carriers in the forward section.
Engine beds for Iveco NEF 150
Shaft sockets.
Balanced rudders.
Integrated fuel tanks 2x 1000L + 1 day-tank about 400 L
Entrance door to the engine room on the aft deck.
Steering position on the fly-bridge.
Mast socket.
Chain locker with anchor pipe.

Technicly complete consists of the following items

Complete installed engines, Iveco NEF 150, 150 ps/ 2800 rpm, with hydraulic reduction gearboxes type TM 170, reduction approx. 2,4:1
Intercooled with wet exhausts.
Holding tank about 540L stainless steel
Two 3 bladed propellers with water lubricated stainless steel shafts
Battery-set 200 Ah 24 v. to start the engines.
Battery-set 400 Ah 24 v. for lightning and service.
Stainless steel water-tank 1000 L.
Double hydraulic steering with one teak steering wheel and one made of stainless steel.
All windows in aluminium frames are made of tinted security safety glass, with one opening window in the front.
16 opening portholes 475×255 mm.
Outside doors in teak or aluminium.

Complete
The layout can be set to customers requirements, but the standard consists of the items which are drawn in the plans.
Joinery: teak, cherry, mahogany ore ashwood.
Ceilings and bathrooms: formica ore equal. Bathroom floors are provided with grit.
Insulation:
Joinery: insulation is provided between decks and joinery, skin and joinery and between bulkheads and joinery. Engine-room: When all equipment, piping and wiring is fitted, special sound insulating material will be attached to the steel ceiling and bulkheads.
Upholstery:
Sofa’s : Polyether profiled cushions, thickness 12/14 cm.
Matresses : Polyether for all beds, thickness 12 cm.
Curtains : All windows and outside doors have curtains.
Carpets : All floors have carpets except the bathrooms, lazarette and engine room.

Electrical installation

Complete 24/120V/230V. installation with shore connection, switches, switch-panels and safety cupboards.
Full set of navigation lights.
Approx. 25 ceiling spots, 6 bed lamps.
Electric plugs 230v in all rooms.
4 bull-eyes in the engine room, 2 bull-eyes in the lazarette.
Air horn, bilge system with alarm, fresh water system with19 L pressure tank.
3 windscreen wipers intermittent.

Sanitary and Galley fittings
2 sets of hand basins with mixing taps.
2 electrical toilets (waterflash)
1 shower with a set of shower furniture.
Single stainless steel sink in formica countertop with mixing tap
4 plate gas stove
1e refrigerator approx. 140L,

Equipment
Hotair heating system with boiler for waterheating
Electric holding-tank system outboard and to the harbour system.
Fire extinguishers conform CE
Electric anchorwinch with chain 30 m. and inox anchor 40 kg.
4 mooring lines, 6 fenders, flag.

Paint and preservation
The whole outside of the ship is painted with epoxy coating basic. The paintworks is a complete two components system from AWL/Sikkens in a choice of colour.
Also the engine room has a 2 component system. The inside of the hull and superstructure is painted with zinc-phosphate primer.
Joinery inside will have three conts of lacquer.

Almtrawler 1530-1600 AD Noblesse verplichten

Dit uiterst comfortabele schip is gebouwd volgens een ontwerp van Brinksma Marine en heeft een dubbelmanchet timpaan met een diepe voor en een gematigde V-vorm in de achtersteven. De lange bovenbouw herbergt het stuurhuis en een grote deksalon, evenals de vliegende brug. Achter de bovenbouw bevindt zich een diepe cockpit met cockpitstoelen en toegang tot de machinekamer, zoals bij alle ‘Almtrawlers AD’. De plaatdikte van de romp is 6 mm, de bovenbouw 4 mm. De romp wordt geregeld door schotten en een stalen vloer boven de machinekamer, verdeeld in waterdichte compartimenten. Het hele schip is voltooid en afgewerkt in een hoge kwaliteit. Houten vloeren zijn verkrijgbaar in teak, mahonie of kersen. Het interieur is afgewerkt met afgeronde hoeken, sierlijsten en gordijnen. Buitendeuren in aluminium of massief hout. Ook zijn de dekdeksels massief hout. We laten de lay-out helemaal aan u, net zoals u kunt kiezen welke bekleding u verkiest.Alm Jachtbouw

Almtrawler 1530-1600 AD bestek

Totale lengte: 15,80 / 16,80 m
Breedte over alles: 4,85 m
Diepgang: 1,40 m
Doorvaarthoogte: 3,50 m
Stahoogte: 1,85 – 2 m
Gewicht ongeveer: 30 t

Brandstoftank: 2x 1.320 l
Brandstoftank voor dag: 400 l
Watertank: 1.400 l
Vuilwatertank: 455 l
Dieselmotor: 2×6 cilinder / 130 pk

Almtrawler 1650 AD-1700 AD

Almtrawler 1650 AD, basic specification, the Almtrawler 1700 AD has the same specifications, but is extended with one frame and is therefore 40cm longer.
The hull and superstructure is built entirely from grit-blasted steel ( lloyds grade A ). The hull thickness is 6 mm, and the decks and superstructure 4 mm. There is a steel floor above the
engine-room. There are the following watertight compartments: lazarette, engine-room, forward section, and anchor chain locker. The bottom is strengthened with frames every 40 cm on the keelson. The skin is strengthened with long and latitudinal frames. Fuel tanks are integrated with the hull and fitted with baffles. Water and holding-tanks are made of stainless steel. Round the hull are bulwarks of a safe height with doors to port, starboard and in the stern with openings for water run off. The rudder and pintles are double sized and balanced.

Almtrawler 1650 AD-1700 AD Sizes

Length over all: 16,90 m.
Max. width: 5,25 m.
Height: 4,00 m.
Displacement: ca. 44 ton.

“Hull only” consists the following items
Keel (bottom-plate): 10 mm.
Keel (sides) and hull: 6 mm.
Bullwarks decks and superstructure: 4 mm.
Frames: 8 mm.
Long frames: T 50.50.5 mm.
Floor carriers: L 40.4 mm.
Top of the bullwarks: . 1,25” pipe
Polished stainless steel railings 33,7 mm pipe, stainless steel bollards included.
Steel floor above the engine room, floor carriers in the forward section.
Engine beds for Iveco NEF 150
Shaft sockets.
Balanced rudders.
Integrated fuel tanks 2x 1500L + 1 day-tank about 400 L
Entrance door to the engine room on the aft deck.
Steering position on the fly-bridge.
Mast socket.
Chain locker with anchor pipe.

Technicly complete consists of the following items

Complete installed engines, Iveco NEF 150, 150 ps/ 2800 rpm, with hydraulic reduction gearboxes type TM 170, reduction approx. 2,4:1
Intercooled with wet exhausts.
Holding tank about 700L stainless steel
Two 3 bladed propellers with water lubricated stainless steel shafts
Battery-set 200 Ah 24 v. to start the engines.
Battery-set 400 Ah 24 v. for lightning and service.
Stainless steel water-tank 1840 L.
Double hydraulic steering with one teak steering wheel and one made of stainless steel.
All windows in aluminium frames are made of tinted security safety glass, with one opening window in the front.
16 opening portholes 475×255 mm.
Outside doors in teak or aluminium.

Almtrawler 1650 AD-1700 AD Complete

The layout can be set to customers requirements, but the standard consists of the items which are drawn in the plans.
Joinery: teak, cherry, mahogany ore ashwood.
Ceilings and bathrooms: formica ore equal. Bathroom floors are provided with grit.
Insulation:
Joinery: insulation is provided between decks and joinery, skin and joinery and between bulkheads and joinery. Engine-room: When all equipment, piping and wiring is fitted, special sound insulating material will be attached to the steel ceiling and bulkheads.
Upholstery:
Sofa’s: Polyether profiled cushions, thickness 12/14 cm.
Matresses: Polyether for all beds, thickness 12 cm.
Curtains: All windows and outside doors have curtains.
Carpets: All floors have carpets except the bathrooms, lazarette and engine room.

Almtrawler 1650 AD-1700 AD Electrical installation

Complete 24/120V/230V. installation with shore connection, switches, switch-panels and safety cupboards.
Full set of navigation lights.
Approx. 25 ceiling spots, 6 bed lamps.
Electric plugs 230v in all rooms.
4 bull-eyes in the engine room, 2 bull-eyes in the lazarette.
Air horn, bilge system with alarm, fresh water system with19 L pressure tank.
3 windscreen wipers intermittent.

Almtrawler 1650 AD-1700 AD Sanitary and Galley fittings

2 sets of hand basins with mixing taps.
2 electrical toilets (waterflash)
1 shower with a set of shower furniture.
Single stainless steel sink in formica countertop with mixing tap
4 plate gas stove
1e refrigerator approx. 140L,

Almtrawler 1650 AD-1700 AD Equipment

Hotair heating system with boiler for waterheating
Electric holding-tank system outboard and to the harbour system.
Fire extinguishers conform CE
Electric anchorwinch with chain 30 m. and inox anchor 40 kg.
4 mooring lines, 6 fenders, flag.

Almtrawler 1650 AD-1700 AD Paint and preservation

The whole outside of the ship is painted with epoxy coating basic. The paintworks is a complete two components system from AWL/Sikkens in a choice of colour.
Also the engine room has a 2 component system. The inside of the hull and superstructure is painted with zinc-phosphate primer.
Joinery inside will have three conts of lacquer.

Almtrawler 1875 na Christus Voorlopige

Beknopte lijst met specificaties en beschrijving van de levering in een basisversie.
De romp en bovenbouw is volledig opgebouwd uit gritgestraald staal (Lloyds klasse A). De rompdikte is 5 mm en de dekken en opbouw 4 mm. Er is een stalen vloer boven de machinekamer. Er zijn de volgende waterdichte compartimenten: lazaret, machinekamer, voorste gedeelte en ankerketting locker. De onderkant wordt versterkt met frames om de 40 cm op de keelson. De huid wordt versterkt met lange en breedtegraden. Brandstoftanks zijn geïntegreerd met de romp en voorzien van schotten. Water en opslagtanks zijn gemaakt van roestvrij staal. Rond de romp zijn bolwerken van een veilige hoogte met deuren naar bakboord, stuurboord en in de achtersteven met openingen voor het weglopen van water. Het roer en de pintles zijn dubbel bemeten en gebalanceerd.Alm Jachtbouw

Almtrawler 1875 maten

Lengte over alles: 18,54 m.
Max. breedte: 5,45 m.
Hoogte: 3,90 m.
Verplaatsing: ca. 52 ton.

Almtrawler 1875 “Romp en superstructuur”

Kiel (bodemplaat): 10 mm.
Kiel (zijkanten) en kim: 6 mm.
Romp, bolwerk dekken en bovenbouw: 5 mm.
Frames: 8 mm.
Lange frames: 8 mm.
Vloerdragers: L 40,4 mm.
Bovenkant van de bolwerken:. 1,5 “pijp
Gepolijste roestvrijstalen leuningen 40 mm buis, inclusief roestvast stalen palen.
Stalen vloer boven de machinekamer, vloerdragers in de voorste sectie.
Motorbedden voor IVECO NEF 150
Schacht doppen.
Evenwichtige roeren.
Geïntegreerde brandstoftanks ca. 4000 L, 3 tanks ca. 2000L water, 1 tank 1000L zwart watergebalanceerd gebruik.
Toegangsdeuren naar de machinekamer via de lazaret.
Stuurpositie op de flybridge.
Mast aansluiting.

Almtrawler 1875 Technisch compleet bestaat uit de volgende items

Volledige geïnstalleerde motoren, IVECO NEF 150, 150 pk / 2800 tpm, met hydraulische vertragingskasten type TM 170, reductie approx. 2,4: 1
Intercooled met natte uitlaten.
Afvalwatertank ongeveer 1000L roestvrij staal
Twee 3-blads schroeven met watergesmeerde roestvrijstalen assen
Batterijset 200 Ah 24 v. Om de motoren te starten.
Batterijset 400 Ah 24 v. Voor bliksem en onderhoud.
Roestvrijstalen watertank 2000 L.
Dubbele hydraulische besturing met één teakstuurwiel en één van roestvrij staal.
Alle ramen in geïsoleerde aluminium frames zijn gemaakt van getint veiligheidsglas (dubbel), met één openingsvenster aan de voorzijde.
1 noodluik 600×600 mm.
10 patrijspoorten 475 x 255 mm. in de romp.
4 patrijspoorten 475 x 255 mm in bovenbouw

Compleet
De lay-out kan worden aangepast aan de eisen van de klant, maar de standaard bestaat uit de items die in de plannen zijn getekend.
Schrijnwerk: teak, kersen, mahonie erts essenhout.
Plafonds en badkamers: Formica erts gelijk. Badkamer vloeren zijn voorzien van grit.
Isolatie:
Schrijnwerk: isolatie wordt verschaft tussen dekken en schrijnwerk, huid en timmerwerk en tussen schotten en timmerwerk. Machinekamer: wanneer alle apparatuur, leidingen en bedrading zijn aangebracht, wordt speciaal geluidswerend materiaal aan het stalen plafond en de schotten bevestigd.
bekleding:
Sofa’s: polyether profielkussens, dikte 12/14 cm.
Matrassen: Polyether voor alle bedden, dikte 12 cm.
Gordijnen: alle ramen en buitendeuren hebben gordijnen.
Tapijten: alle vloeren hebben tapijten behalve de badkamers, lazaret en machinekamer.
Elektrische installatie:
Complete 24 / 220V-installatie met walaansluiting, schakelaars, schakelpanelen en veiligheidskasten.
Volledige set navigatielichten.
Ong. 50 plafondspots, 6 bedlampen, alle 24 V.
Elektrische stekkers 220v of 24v in alle kamers.
4 bull-eyes in de machinekamer, 2 bull-eyes in de lazaret.
Luchthoorn, lenssysteem met alarm, zoetwatersysteem met 19 liter druktank.
3 ruitenwissers (2 snelheden).

Almtrawler 1875 Sanitaire en gallei fittingen

2 sets wastafels met mengkranen.
2 elektrische toiletten (waterflitser)
1 douche met een set douchemeubels.
Enkele roestvrijstalen spoelbak in Formica-werkblad met mengkraan
4-pits gasfornuis

Almtrawler 1875 uitrusting

Centrale verwarming “Kabola HR 500 kraan met handdoekdrogers in de badkamers (inclusief warmwatersysteem)
Elektrisch opslagtanksysteem buitenboordmotor en naar het havensysteem.
Brandblussers conform CE
Elektrische ankerlier met ketting 50 m. en roestvrijstalen anker 75 kg.
4 meertroslijnen, 6 tube fenders, 2 balloon fenders, nation flag.

Almtrawler 1875 Verf en conservering

De hele buitenkant van het schip is geverfd met een basiscoating van epoxy. Het conserverings- en schilderwerk bestaat uit twee componenten met een AwlGrip-verfsysteem, in de kleur van uw keuze.
Ook de machinekamer heeft een systeem met twee componenten en corrosie.
De binnenkant van de romp en bovenbouw is geverfd met zink-fosfaat primer.
Schrijnwerk binnen zal drie lagen lak hebben.

Extra items opgenomen in de basisversie

1. Buitendeuren in teak of aluminium.
2. Batterijlader 75 A incl. Batterijen walstroomaansluiting Mastervolt – inbegrepen
3. Isolatietransformator incl. Softstart Mastervolt – inbegrepen
4. Omvormer 2500w / 24 / 220v Mastervolt – inbegrepen
5. Dubbele beglazing (getint) met geïsoleerde aluminium frames – inbegrepen
6. Koelkast (basismodel) – inbegrepen
7. Elektrische boegschroef en hekschroef 220 KGF – inclusief
8. Elektrische ankerlier, 50 m ketting, anker 40 kg – inclusief
Almtrawler 17.25 AD, in basisversie, wordt uitgevoerd met 2 motoren model “IVECO NEF 150”
met hydraulische koppeling type TM 170A
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Almkotter 1080 OK Stijlvol klassiek

De 1080 is een typische spitsgatkotter. Uitermate geschikt voor kortere vakanties. Eenvoudig te manoeuvreren en comfortabel genoeg om permanent te blijven. De vorm van de romp is dubbele goot. Synoniem met uitstekende vaaseigenschappen. De plaatdikte van de romp is 5 mm. Het hele schip is geïsoleerd met steenwol boven de waterlijn. Houtwerk standaard in teak, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. De lay-out is geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Net zoals u kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie stoffering, gordijnen en tapijten.Alm Jachtbouw

Almkotter 1080 OK bestek

Totale lengte: 10,80 m
Breedte over alles: 3,65 m
Diepgang: 1,05 m
Doorvaarthoogte: 2,50 m
Gewicht ongeveer: 12 t
Brandstoftank ca .: 600 l
Watertank: 500 l
Vuilwatertank: 250 l
Dieselmotor: 4 cilinder / 80 HP

Almkotter 1220 OK-AK Traditionele Nederlandse degelijkheid in staal

De 1220 is net een maat groter dan de 1080. Met zijn vier slaapplaatsen en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer een beetje meer een familie schip. Deze dubbele parachute kan zowel in rush als in spiegelversie worden geleverd (met of zonder achterkajuit). Romp en bovenbouw zijn volledig in staal. Vloer naar keuze in teak mahonie of kersen. Buitendeur en treden van massief hout. We hebben weinig te zeggen over de lay-out, die geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd! Het schip wordt buiten gestraald en uitgerust met 2 componenten verfsystemen. De technische installatie, een roestvrijstalen reling en een mast completeren het schip.

Almkotter 1220 OK-AK bestek

Lengte over alles: 12.45 m
Breedte over alles: 4,00 m
Diepgang: 1,15 m
Doorvaarthoogte: 2,70 m
Gewicht ongeveer: 16 t
Brandstoftank ca .: 1.200 l
Watertank: 700 l
Vuilwatertank: 300 l
Motor: 6 cilinder / 150 pk

Almkotter 1330 AK Zeilen in stijl

Met zijn rechte achterkant creëert deze hekkotter / spiegelfrees nog meer ruimte in de achterkajuit en op het achterdek. Natuurlijk dubbele parachute. 5 mm plaat wordt gebruikt voor de sub-chip en 4 mm voor de bovenbouw. Het gehele schip is perfect afgewerkt opgeleverd: isolatie, lambrisering (in teak, mahonie of as). Interieurafwerking met afgeronde hoeken, decoratieve latten en gordijnkorven. De technische installatie is ook perfect uitgevoerd, net als de elektrische installatie en keukenapparatuur. Schilderen in 2-componenten kleur en bekleding naar keuze. En we praten liever niet te veel over de lay-out, nog niet, omdat u zelf beslist.Alm Jachtbouw

Almkotter 1330 AK bestek

Lengte over alles: 14.00 m
Breedte over alles: 4,35 m
Diepgang: 1,25 m
Doorvaarthoogte: 2,75 m
Gewicht ongeveer: 21 t
Brandstoftank ca .: 1200 l
Watertank: 1000 l
Vuilwatertank: 300 l
Motor: 6 cilinder / 150 pk

Almkotter 1500 OK-AK Wat een schip!

De kleinere broer van de 16.70. Zeewaardig en dapper. Met zijn vaste stuurhuis ideaal voor langere ritten. Biedt een enorme hoeveelheid slaap- en leefruimte en een zeer mooie uitstraling. 5 mm plaat wordt gebruikt voor de sub-chip en 4 mm voor de bovenbouw. Natuurlijk is het schip helemaal klaar. U krijgt de leiding over de indeling, stoffering en het te gebruiken hout (naar uw wensen: teak, mahonie, kers, as). Ook de complete technische installatie, de motorisering, het schilderen in 2 componenten (kleur naar keuze) en de elektrische installatie worden tot in de perfectie voor u uitgevoerd op een hoog niveau van afwerking.

Almkotter 1500 OK-AK bestek

Lengte over alles: 15.10 m
Breedte over alles: 4,70 m
Diepgang: 1,45 m
Doorvaarthoogte: 3,90 m
Gewicht ongeveer: 33 t
Brandstoftank ca .: 2.700 l
Watertank: 1.000 l
Vuilwatertank: 600 l
Motor: 6 cilinder / 150 pk

Almkotter 1670 AK Cruise op hoog niveau

Deze zwaar gebouwde toerboot neemt je mee naar de Middellandse Zee zonder te bunkeren (het bereik van de brandstoftoevoer is 2000 zeemijl). Plaatdikte van de romp is 6 mm, de bovenbouw 4 mm. Het schip heeft een dubbelwandig timpaan met een diepe voorboog, spitsgat-achtersteven met een lange, doorlopende stevige kiel. Naast een vast stuurhuis met een comfortabel achterdek biedt dit schip ruimte voor een ruime salon met split-level keuken + eethoek. In de achterkajuit is een ruime eigenaarshut met een eigen natte cel en in de boeg 2 gastenhutten met een 2e natte cel. Zeer geschikt voor lange reizen of permanente bewoning. Indeling, interieur, stoffering en schilderen geheel volgens uw wensen. Optioneel met 1 of 2 motoren.Alm Jachtbouw

Almkotter 1670 AK bestek

Lengte over alles: 17,15 m
Breedte over alles: 4,95 m
Diepgang: 1,55 m
Doorvaarthoogte: 3,90 m
Gewicht ongeveer: 40 t
Brandstoftank ca .: 5.000 l
Watertank: 1.500 l
Vuilwatertank: 600 l
Motor: 2 x 6 cilinder / 150 pk

Almkotter 1760 AK Het beste van het beste

Dit schip is de nog grotere versie van de 16.70. Het heeft een aantrekkelijk en stijlvol interieur. Er zijn talloze functionele oplossingen verwerkt, die het leven aan boord tot een waar genoegen zullen maken. Het resultaat is een entourage die zelfs de meest veeleisende liefhebber tevreden stelt. Het zal een plezier voor iedereen zijn om met dit schip te varen of er zelfs op te leven. Uiteraard wordt het schip volledig volgens uw specifieke wensen geleverd: indeling, interieur, stoffering, motorisering, verdere technologie en schilderwerk worden volledig op maat gemaakt. Kwalitatief volgens de hoogste eisen die we onszelf stellen.

Almkotter 1760 AK bestek

Lengte over alles: 18.00 m
Breedte over alles: 4,95 m
Diepgang: 1,55 m
Doorvaarthoogte: 3,90 m
Gewicht ongeveer: 42 t
Brandstoftank ca .: 5.000 l
Watertank: 1500 l
Vuilwatertank: 600 l
Motor: 2 x 6 cilinder / 150 pk

Almkotter 1280 Elegante rondvaartschepen

Waar de 1220 een echt familieschip kan worden genoemd, is de 1280 met zijn 35 cm meer breedte en 60 cm langere lengte nog comfortabeler. Deze spitsgatkotter blijkt een echte head-turner te zijn met zijn elegante lijnen. Plaatdikte van de romp is 5 mm en van de constructie 4 mm. De romp is verdeeld in waterdichte compartimenten door middel van scheidingswanden en een stalen vloer boven de machinekamer. Het hele schip is helemaal klaar: isolatie, lambrisering. Technisch ontwerp, stoffering, keuken, elektrische installatie, enz. Buiten gestraald en voorzien van een 2-componenten verfsysteem. En de lay-out? U beslist zelf!Alm Jachtbouw

Almkotter 1280 bestek

Lengte over alles: 13,00 m
Breedte over alles: 4,35 m
Diepgang: 1,25 m
Doorvaarthoogte: 2,75 m
Gewicht ongeveer: 21 t
Brandstoftank ca .: 1.200 l
Watertank: 700 l
Vuilwatertank: 300 l
Motor: 6 cilinder / 150 pk

Almclassic 1400 Een kanaalschip plus

De ‘Almclassic’ is een prachtig stijlvol, klassiek ogend schip met ronde rug naar een ontwerp van ‘Kornaat Design’. Het ideaal van het Alm-kanaalschip ligt in de beperkte diepgang en verticale doorvaart. Dit maakt het heel gemakkelijk om deze schepen over de Nederlandse waterwegen te verzenden. Het is ook geweldig om door de Franse grachten te zwerven. De Alm ontwikkelde zijn kanaalschip tot een klasse B-schip. Dit maakt het geschikt voor groter water als de Zeeuwse beken, het IJsselmeer. Het beperkte aantal niveaus is ook ideaal, omdat het dekhuis op loopplankhoogte is. Dit maakt een perfecte lay-out met salon stuurstand en keuken, gevolgd door een ruim achterdek. En dit allemaal zonder trappen. Beneden zijn twee slaapcabines gecreëerd. Maar u bent natuurlijk vrij om het schip te verdelen volgens uw persoonlijke smaak.

Almclassic 1400 bestek

Lengte over alles: 14.00 m
Breedte over alles: 4,35 m
Diepgang: 1.30 m
Doorvaarthoogte: 2,95 m
Gewicht ongeveer: 24 t
Brandstoftank ca.: 1.800 l
Watertank: 1200 l
Vuilwatertank: 550 l
Motor: 6 cilinder / 150 pk

Almclassic 1415 Nederlandse welvaart

Dit schip is eigenlijk identiek aan de 1400, maar uitgevoerd in spiegelversie. Dit betekent een zeer ruim achterdek en vervolgens een zwemplatform. Beide typen zijn gebouwd in een dubbelknikspant, met 5 mm voor de ondersnijding en 4 mm voor de bovenbouw. Verder volledig afgewerkt als alle Almyachts. Boven de waterlijn geïsoleerd met steenwol en in de machinekamer met geluidsisolatie. Houtwerk naar keuze in teak, mahonie of kersen. Zowel de buitendeuren als de treden zijn gemaakt van massief teak. Prachtig afgewerkt interieur met afgeronde hoeken, sierlijsten en gordijnen. Technische en elektrische installatie worden uitgevoerd met vakmanschap, evenals het roer, de keuken en sanitaire uitrusting. Het schip is tot in het kleinste detail afgewerkt: gestraald en voorzien van 2-componenten lakwerk. Bekleding en indeling is, net als bij alle Alm-schepen, volledig vrij om te kiezen op basis van uw eigen wensen.Alm Jachtbouw

Almclassic 1415 bestek

Lengte over alles: 14.80 m
Breedte over alles: 4,35 m
Diepgang: 1.30 m
Doorvaarthoogte: 2,95 m
Gewicht ongeveer: 24 t
Brandstoftank ca.: 1.800 l
Watertank: 1200 l
Vuilwatertank: 550 l
Motor: 6 cilinder / 150 pk

Almsloep 770 Geen gewone boot

Alpine sloepen worden gebouwd volgens de beste tradities van de Alm Jachtbouw. Staal en zeer goed afgewerkt, zowel binnen als buiten. De Almsloep 770 is een ingebouwde spiegelsloep. Er is veel bergruimte in de cockpit, onder de banken en in de voorpiek. In het dek-hpouse is er een afsluitbare toiletruimte met elektrisch toilet. Banken met tafel, die kan worden verlaagd, zodat een ruime slaapplaats ontstaat. Verder is er een kombuis met gaskookplaat, spoelbak en koelkast. Deze boot, echt een lust voor het oog, is volledig afgewerkt met teakdekken en met al zijn extra’s is je geld de moeite waard.

Almsloep 770 bestek

Totale lengte: 7,85 m
Breedte over alles: 2,60 m
Diepgang: 0.60 m
Doorvaarthoogte: 1,30 m
Gewicht ongeveer: 2,9 ton
Brandstoftank ca: 200 l
Watertank: 100 l
Motor: 3 cilinder / 30 HP

Grand Voyager 62

De Delfino Grand Voyager is een succesvolle synergie van een supermodern motorjacht en typisch klassieke scheepvaartlijnen, die een prominente plaats in het ontwerp kregen. De volgende uitgangspunten waren de constante focus tijdens de ontwikkeling: het jacht moest geschikt zijn voor grote kanalen en voor de zee, voor een comfortabele reis aan boord geschikt voor een koninklijk verblijf, met veel verschillende bruikbare gebieden, en gemakkelijk te hanteren door 2 personen in alle klimaten en in alle weersomstandigheden.

Specifications

Total length: 19.10m
Total width: 5.40m
Draught: 1.5m
Clearance (incl. mast): 4.00m
Water displacement: 57 tonnes
Material: steel
Drinking water: 2000 litres
Fuel: 4800 litres
Black/Grey water: 1.000 litres
Engines: 2
Bow thruster: electric, 220 kgf
Stern thruster: optional
Classification: CE-A

Grand Voyager 74

De Delfino Grand Voyager 74 is een geslaagde synthese van een supermodern motorjacht en typische klassieke scheepslijnen die een onderscheidende plaats hebben gekregen in het ontwerp. Tijdens de ontwikkeling stonden de volgende principes altijd voorop: het jacht moest geschikt zijn voor grote kanalen en voor de zee, voor comfort. Blijf aan boord als een koning, met veel verschillende gebruikersgebieden en gemakkelijk te navigeren met 2 personen in alle klimaten en in alle weersomstandigheden.Alm Jachtbouw

De Delfino Grand Voyager 74 heeft een standaard cabinelay-out met 5 hutten: 1 mastercabine, 2 gastcabines en 2 hutten voor crew of extra gasten. Ook onder het dek bevindt zich de kombuis, met een eettafel met banken en stoelen, een zithoek en een ruim bureau. Bovendek biedt een groot stuurhuis voor 9 personen plus de kapitein. Voor het stuurhuis -buiten met bimini- bevindt zich een bank met tafel en een zonneterras.
En natuurlijk mist een flinke FlyBridge niet!

De Delfino 65-trawler is genomineerd als ‘Best European Design for Motor Yachts 2011’. Met de Delfino Grand Voyager 74 proberen we dat predicaat opnieuw te winnen in 2015. Je hoeft alleen maar een kleur te kiezen (zie omslag) en je vaart met een prachtig schip waarvoor elke liefhebber spontaan zijn hoofd draait.

Grand Voyager 74 bestek

Totale lengte: 22.30m
Deklengte: 22.50m
Totale breedte: 5.90m
Diepgang: 1.55m
Opruiming (incl. Mast): 8.60m
Waterverplaatsing: 83 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 2850 liter
Brandstof: 9980 liter
Zwart / grijs water: 1050 liter
Motoren: 2 x Perkins M-225 (standaard)
Boegschroef: elektrisch, 220 kgf
Hekschroef: optioneel
Classificatie: CE-A
ebay - Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.   AliExpress is an excellent option for those who would like to find products at a reasonable price   amazon

Schippersjacht 2150

Sommigen van ons bevinden zich in de gelukkige positie dat ze nog steeds willen en veel kunnen varen op hoge leeftijd, of in ieder geval veel aan boord willen zijn. Met het ouder worden veranderen echter de wensen en worden eerdere belangrijke zaken minder belangrijk. Wensen komen uit waar we misschien niet eerder aan hadden gedacht.
We zitten op ons huidige jacht en denken na over wat handig zou zijn op ‘ons’ jacht in de komende jaren, maar het blijken vaak dingen te zijn die niet zo gemakkelijk aan te passen zijn in ons huidige schip.
De vorm en het uiterlijk van ‘ons jacht’ wordt dan minder belangrijk dan de efficiëntie en het gebruiksgemak. We hebben de 65-25-10-theorie bedacht. Ongeveer 65 procent van alles wat we gemiddeld per dag doen en wat we elke dag gebruiken, moet supergemakkelijk en gemakkelijk te bereiken en te gebruiken zijn. Dingen die we maar een paar keer per week gebruiken, vallen echter in de categorie 25% en het sporadische gebruik – de 10% – kan een (vaak lastig) gedeelte hebben om te openen.

Schippersjacht 2150 Specificaties

Totale lengte: 22,00 m
Deklengte: 21,50 m
Totale breedte: 4,95 m
Diepgang: 1,45 m
Vrije ruimte (incl. Mast): 10,50 m
Vrije ruimte (mast omlaag): 3,45 m
Waterverplaatsing: 75 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 3200 liter
Brandstof: 5000 liter
Zwart / grijs water: 1300 liter
Motoren: 2 x Perkins M-225 (standaard)
Boegschroef: elektrisch, 220 kgf
Hekschroef: optioneel
Classificatie: CE-A

Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers
Alm Jachtbouw Werkendam, Netherlands

alm-jachtbouw.nl

Alm Jachtbouwers in den Niederlanden

Alm Jachtbouwers in den Niederlanden Alm Jachtbouw. Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Alkmaar Alm Jachtbouwers

Alkmaar Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Almelo Alm Jachtbouwers

Almelo Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Almere Alm Jachtbouwers

Almere Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Alphen aan den Rijn Alm Jachtbouwers

Alphen aan den Rijn Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Amersfoort Alm Jachtbouwers

Amersfoort Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Amstelveen Alm Jachtbouwers

Amstelveen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Amsterdam Alm Jachtbouwers

Amsterdam Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Apeldoorn Alm Jachtbouwers

Apeldoorn Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Arnhem Alm Jachtbouwers

Arnhem Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Assen Alm Jachtbouwers

Assen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Barneveld Alm Jachtbouwers

Barneveld Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Bergen op Zoom Alm Jachtbouwers

Bergen op Zoom Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Breda Alm Jachtbouwers

Breda Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Capelle aan den IJssel Alm Jachtbouwers

Capelle aan den IJssel Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

De Fryske Marren Alm Jachtbouwers

De Fryske Marren Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Delft Alm Jachtbouwers

Delft Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Den Haag Alm Jachtbouwers

Den Haag Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Den Helder Alm Jachtbouwers

Den Helder Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Deventer Alm Jachtbouwers

Deventer Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Doetinchem Alm Jachtbouwers

Doetinchem Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Dordrecht Alm Jachtbouwers

Dordrecht Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Ede Alm Jachtbouwers

Ede Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Eindhoven Alm Jachtbouwers

Eindhoven Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Emmen Alm Jachtbouwers

Emmen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Enschede Alm Jachtbouwers

Enschede Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Gooise Meren Alm Jachtbouwers

Gooise Meren Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Gouda Alm Jachtbouwers

Gouda Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Groningen Alm Jachtbouwers

Groningen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Haarlem Alm Jachtbouwers

Haarlem Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Haarlemmermeer Alm Jachtbouwers

Haarlemmermeer Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Hardenberg Alm Jachtbouwers

Hardenberg Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Heerenveen Alm Jachtbouwers

Heerenveen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Heerhugowaard Alm Jachtbouwers

Heerhugowaard Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Heerlen Alm Jachtbouwers

Heerlen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Helmond Alm Jachtbouwers

Helmond Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Hengelo Alm Jachtbouwers

Hengelo Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Hilversum Alm Jachtbouwers

Hilversum Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Hoogeveen Alm Jachtbouwers

Hoogeveen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Hoorn Alm Jachtbouwers

Hoorn Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Kampen Alm Jachtbouwers

Kampen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Katwijk Alm Jachtbouwers

Katwijk Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Leeuwarden Alm Jachtbouwers

Leeuwarden Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Leiden Alm Jachtbouwers

Leiden Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Leidschendam-Voorburg Alm Jachtbouwers

Leidschendam-Voorburg Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Lelystad Alm Jachtbouwers

Lelystad Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Maastricht Alm Jachtbouwers

Maastricht Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Meierijstad Alm Jachtbouwers

Meierijstad Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Nordbrabant Alm Jachtbouwers

Nordbrabant Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Nijmegen (Nimwegen) Alm Jachtbouwers

ijmegen (Nimwegen) Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Nissewaard Alm Jachtbouwers

Nissewaard Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Oosterhout Alm Jachtbouwers

Oosterhout Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Oss Alm Jachtbouwers

Oss Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Pijnacker-Nootdorp Alm Jachtbouwers

Pijnacker-Nootdorp Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Purmerend Alm Jachtbouwers

Purmerend Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Rijswijk Alm Jachtbouwers

Rijswijk Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Roermond Alm Jachtbouwers

Roermond Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Roosendaal Alm Jachtbouwers

Roosendaal Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Rotterdam Alm Jachtbouwers

Rotterdam Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Schiedam Alm Jachtbouwers

Schiedam Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Sittard-Geleen Alm Jachtbouwers

Sittard-Geleen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Smallingerland Alm Jachtbouwers

Smallingerland Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Súdwest-Fryslân Alm Jachtbouwers

Súdwest-Fryslân Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Terneuzen Alm Jachtbouwers

Terneuzen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Tilburg Alm Jachtbouwers

Tilburg Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Utrecht Alm Jachtbouwers

Utrecht Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Veenendaal Alm Jachtbouwers

Veenendaal Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Velsen Alm Jachtbouwers

Velsen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Venlo Alm Jachtbouwers

Venlo Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Vlaardingen Alm Jachtbouwers

Vlaardingen Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Westland Alm Jachtbouwers

Westland Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Woerden Alm Jachtbouwers

Woerden Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Zaanstad Alm Jachtbouwers

Zaanstad Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Zeist Alm Jachtbouwers

Zeist Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Zoetermeer Alm Jachtbouwers

Zoetermeer Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers

Zwolle Alm Jachtbouwers

Zwolle Jachtbouwer, Scheepsbouwer, de Alm Jachtbouwers. Alm Jachtbouw