Miriale – Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette, Socks- ja Shirts- tuotteita

Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette – Miriale Shop.

Miriela ja Tono – korkealaatuisia ja muodikkaita vaatteita

Miriale ja Tono ovat Editions Atlas SA:n tavaramerkkejä. Editions Atlas SA:n toimipaikka on Sveitsin Lausannessa. Yritys kuuluu kansainväliseen, italialaiseen DeAgostini- konserniin, joka toimii 15 Euroopan maassa.

Miriale ja Tono ovat toimittaneet jo yli kymmenen vuoden ajan upeita vaatteita. Naisille Miriale Luxury-, Cotton DeLuxe-, Eleganzia-, Sensuality-, Pradona- ja Silhouette- tuotteita. Miehille Tono Classics-, Socks- ja Shirts- tuotteita.


Upeita vaatteita omilta suunnittelijoiltamme

Työskentelemme Milanossa, Pariisissa ja Münchenissä. Geneven järven rannalla sijaitsevassa Sveitsin studiossamme suunnitellaan korkealaatuisia vaatteita, joissa yhdistyvät muotitrendit ja asiakkaiden toiveet.

Toiminta-ajatuksemme – laatua edullisesti

Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme huippulaatua kohtuulliseen hintaan. Valmistamme tuotteemme itse emmekä käytä hintoihin korottavasti vaikuttavia välikäsiä. Täten voimme tarjota tuotteitamme uskomattoman edullisesti – huomattavast edullisemmin kuin vastaavan laatuisia tuotteita myydään kaupoissa.

Osta mukavasti kotoa käsin – tuotteet toimitetaan postilaatikkoon

Tarjoamme laajan valikoiman upeita tuotteita, joita on saatavana vain meiltä. Nettikaupassamme voit ihailla Miriale Luxury-, Cotton DeLuxe-, Eleganzia-, Sensuality-, Pradona- ja Silhouette- tuotteita sekä Tono Classics-, Socks- ja Shirts- vaatteita. Tilaamasi tuotteet toimitetaan kätevästi suoraan postilaatikkoosi. Maksat vasta saatuasi lähetyksen. Maksuaika on 30 päivää tuotelähetyksen vastaanottamisesta. Tuotteilla on luonnollisesti täysi palautusoikeus.

Erikoisuutena joustava kestotilauspalvelu

Erikoisuutemme joustavan kestotilauspalvelun ansiosta sinulla on aina uusia vaatteita. Tämän loistavan palvelun kautta saat säännöllisesti eri kokoelmiemme trendikkäitä tuotteita. Lähetämme aina tietoa etukäteen tulevan toimituksen tuotteista. Voit milloin tahansa tehdä lisätilauksia, muuttaa kokoa tai tuotelinjaa, peruuttaa tietyn toimituksen tai yksinkertaisisti irtisanoa asiakkuuden syytä ilmoittamatta.


NAISTENVAATEKOKOELMAT

Luxury

Luxury – Miriale

Cotton DeLuxe

Cotton DeLuxe – Miriale

Eleganzia

Eleganzia – Miriale

Pradona

Pradona – Miriale

Sensuality

Sensuality – Miriale

Silhouette

Silhouette – Miriale

LUXURY, HIENOSTUNEITA JA TYYLIKKÄITÄ – AINUTLAATUISIA LAATUALUSASUJA

Nämä naisten alusvaatteet ovat klassisen tyylikkäitä ja hienostuneen naisellisia, ja niissä on ihastuttavia yksityiskohtia. Saatavana on upeita malleja ja ihania värejä. Laadukkaat materiaalit – puuvilla, mikrokuidut ym. – tuntuvat miellyttäviltä ja istuvat täydellisesti. Koska suunnittelemme tuotteemme itse emmekä käytä hintoihin korottavasti vaikuttavia välikäsiä, voimme tarjota laadukkaita tuotteita todella edullisesti.

MIESTENVAATEKOKOELMAT

Tono Classics

Tono Classics – Miriale

Tono Socks

Tono Socks – Miriale

Tono Shirts

Tono Shirts – Miriale


TONO UNDERWEAR, URHEILULLISIA, MASKULIINISIA, MUKAVIA – EXCLUSIVE UNDERWEAR

TONO UNDERWEAR: laatualusasuja aktiivisille miehille. Mallit ovat erittäin mukavia ja valmistettu luonnonkuiduista, esimerkiksi puuvillasta, johon lisätty elastaania istuvuuden parantamiseksi. Urheilulliset housut saadaan trendikkäillä väreillä ja modernilla suunnittelulla. Koska suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse, emmekä käytä tuotteiden hintoja nostavia välikäsiä, voimme tarjota alusasut erittäin edullisesti.

CHOOSE YOUR COUNTRY Miriale

Miriale - Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette

TUTUSTUMISPAKETTISI HINTAAN, 2 MUSTAT CLASSIC BLACK-SUKAT

Koe aivan uudenlainen mukavuudentunne!

Ainutlaatuisen hyvänolontunteen, täydellisen pidon ja vertaansa vailla olevan mukavuuden antava tekstiilikuitujen yhdistelmä. Vahvistettu varvasosa ja kantapää.

42 % puuvillaa, 40 % modaalia, 16 % polyamidia, 2 % elastaania
• Kosteutta imevä puuvilla.
• Hengittävä modaali.
• Kuivumista nopeuttava polyamidi.
• Elastaanin ansiosta sukka ei menetä muotoaan pesussa.

Sileät ja poimuuntumattomat klassiset mustat sukat.
You can see the things and goods you are interested in Germany, Europe, USA and China, Canada you can also in the sections:


Elektronik, Autos, Mode, Sammlerstücke, Möbel und mehr Online-Shopping _ eBay


PosrednikvGermany – Germany, Europa, USA and China Online Shoping. Mediator “Posrednik v Germany”

Your Name

Your E-mail

Your Subject

Your Message