Miriale – Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette, Socks- ja Shirts- tuotteita Miriale

Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette – Miriale Shop.

Miriela ja Tono – korkealaatuisia ja muodikkaita vaatteita Miriale ja Tono ovat Editions Atlas SA:n tavaramerkkejä. Editions Atlas SA:n toimipaikka on Sveitsin Lausannessa.

Yritys kuuluu , italialaiseen DeAgostini- konserniin, joka toimii 15 Euroopan maassa. Miriale ja Tono ovat toimittaneet jo yli kymmenen vuoden ajan upeita vaatteita. Naisille Miriale Luxury-, Cotton DeLuxe-, Eleganzia-, Sensuality-, Pradona-ja Silhouette- tuotteita. Miehille Tono Classics-, Socks- ja Shirts- tuotteita.

Upeita vaatteita omilta suunnittelijoiltamme

Työskentelemme Milanossa, Pariisissa ja Münchenissä. Geneven järven rannalla sijaitsevassa Sveitsin studiossamme suunnitellaan korkealaatuisia vaatteita, joissa yhdistyvät muotitrendit ja asiakkaiden toiveet.

Toiminta-ajatuksemme – laatua edullisesti

Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme huippulaatua kohtuulliseen hintaan. Valmistamme tuotteemme itse emmekä käytä hintoihin korottavasti vaikuttavia välikäsiä. Täten voimme tarjota tuotteitamme uskomattoman edullisesti – huomattavast edullisemmin kuin vastaavan laatuisia tuotteita myydään kaupoissa.

Osta mukavasti kotoa käsin – tuotteet toimitetaan postilaatikkoon

Tarjoamme laajan valikoiman upeita tuotteita, joita on saatavana vain meiltä. Nettikaupassamme voit ihailla Miriale Luxury-, Cotton DeLuxe-, Eleganzia-, Sensuality-, Pradona- ja Silhouette- tuotteita sekä Tono Classics-, Socks- ja Shirts- vaatteita.

Tilaamasi tuotteet toimitetaan kätevästi suoraan postilaatikkoosi. Maksat vasta saatuasi lähetyksen. Maksuaika on 30 päivää tuotelähetyksen vastaanottamisesta. Tuotteilla on luonnollisesti täysi palautusoikeus.

Erikoisuutena joustava kestotilauspalvelu

Erikoisuutemme joustavan kestotilauspalvelun ansiosta sinulla on aina uusia vaatteita. Tämän loistavan palvelun kautta saat säännöllisesti eri kokoelmiemme trendikkäitä tuotteita. Lähetämme aina tietoa etukäteen tulevan toimituksen tuotteista. Voit milloin tahansa tehdä lisätilauksia, muuttaa kokoa tai tuotelinjaa, peruuttaa tietyn toimituksen tai yksinkertaisisti irtisanoa asiakkuuden syytä ilmoittamatta.

NAISTENVAATEKOKOELMAT

LUXURY, HIENOSTUNEITA JA TYYLIKKÄITÄ – AINUTLAATUISIA LAATUALUSASUJA

Nämä naisten alusvaatteet ovat klassisen tyylikkäitä ja hienostuneen naisellisia, ja niissä on ihastuttavia yksityiskohtia. Saatavana on upeita malleja ja ihania värejä. Laadukkaat materiaalit – puuvilla, mikrokuidut ym. – tuntuvat miellyttäviltä ja istuvat täydellisesti. Koska suunnittelemme tuotteemme itse emmekä käytä hintoihin korottavasti vaikuttavia välikäsiä, voimme tarjota laadukkaita tuotteita todella edullisesti.

MIESTENVAATEKOKOELMAT

TONO UNDERWEAR, URHEILULLISIA, MASKULIINISIA, MUKAVIA – EXCLUSIVE UNDERWEAR

TONO UNDERWEAR: laatualusasuja aktiivisille miehille. Mallit ovat erittäin mukavia ja valmistettu luonnonkuiduista, esimerkiksi puuvillasta, johon lisätty elastaania istuvuuden parantamiseksi. Urheilulliset housut saadaan trendikkäillä väreillä ja modernilla suunnittelulla. Koska suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse, emmekä käytä tuotteiden hintoja nostavia välikäsiä, voimme tarjota alusasut erittäin edullisesti.

TUTUSTUMISPAKETTISI HINTAAN, 2 MUSTAT CLASSIC BLACK-SUKAT

Koe aivan uudenlainen mukavuudentunne! Ainutlaatuisen hyvänolontunteen, täydellisen pidon ja vertaansa vailla olevan mukavuuden antava tekstiilikuitujen yhdistelmä. Vahvistettu varvasosa ja kantapää. 42 % puuvillaa, 40 % modaalia, 16 % polyamidia, 2 % elastaania • Kosteutta imevä puuvilla. • Hengittävä modaali. • Kuivumista nopeuttava polyamidi. • Elastaanin ansiosta sukka ei menetä muotoaan pesussa. Sileät ja poimuuntumattomat klassiset mustat sukat.

KAARILIIVIT

Kaariliivit ovat hyvin istuva klassikko. Poven alla on puoliympyrän muotoiset kaarituet, jotka on yleensä valmistettu metallista ja päällystetty ohuella muovikerroksella. Ruumiinlämmön vaikutuksesta metalli mukautuu muotoihisi. Kaariliivit tukevat povea, ja niistä on iloa erityisesti, jos kuppikokosi on suuri.

TOPATUT RINTALIIVIT Miriale

Topatut rintaliivit antavat povelle pyöreän ja täyteläisen muodon. Istuvuuden parantamiseksi kupeissa on pitkittäis- tai poikittaissuuntaiset saumat. Topat rintaliivit muotoilevat ja kohottavat. Ne eivät näy avonaisten toppien ja muiden vaatteiden eivätkä vartalonmyötäisten vaatteiden alta.

BALCONETTE-LIIVIT Miriale

Balconette-rintaliivien olkaimet ovat kaukana toisistaan, mikä korostaa povea ja kaula-aukkoa. Liiveissä on lähes suoraksi leikatut 3/4-kupit, joissa voi olla tukea antavat vahvikkeet. Siksi ne sopivat etenkin naisille, joiden kuppikoko on enintään C.

PUSH UP -LIIVIT Miriale

Erityisen muotonsa ansiosta push up -liivit kohottavat povea ja saavat sen näyttämään jopa kaksi kuppikokoa suuremmalta. Tämä vaikutelma saadaan aikaan pehmustetyynyillä, jotka useimmissa malleissa voidaan myös irrottaa.


ebay❤    aliexpress❤    amazon❤   


RINTALIIVIT, JOISSA IRROTETTAVAT OLKAIMET

Olkaimettomien toppien kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää irrotettavilla olkaimilla varustettuja rintaliivejä. Ne ovat erittäin monipuoliset, koska olkaimet voidaan kiinnittää monella tapaa: normaalisti, ristiin, epäsymmetrisesti tai niskan taakse.

Lisäksi ne voidaan tietysti irrottaa kokonaan. Useimmissa malleissa olkaimet ovat läpinäkyvää silikonia.

HALTERNECK-LIIVIT Miriale

Halterneck-rintaliiveissä olkaimet eivät kulje olkapäiden yli vaan niskan takaa. Siksi ne ovat omiaan avoselkäisten vaatteiden ja halterneck-toppien alle.

KORSELETIT Miriale

Yläosa on vartalonmyötäinen. Liivit ovat usein olkaimettomat tai niissä on irrotettavat olkaimet. Yleensä liivit ulottuvat lähes vyötärölle. Ne ovat erinomainen vaihtoehto paidalle tai rintaliiveille.

KORSETIT Miriale

Korsetti on vyötärölle ulottuva, nyöritetty vaatekappale. Ommellut tukiluut hoikentavat vyötäröä, ja kupit – yleensä puolikupit – muotoilevat povea kauniisti.

Korseteissa on yleensä koristeellista pitsiä, kirjontaa ja hienostunut nyöritys. Useissa malleissa on irrotettavat olkaimet.

STRINGIT Miriale

Stringejä on niin vaatimattomia, yksivärisiä perusmalleja kuin ylellisen seksikkäitäkin malleja. Stringit ovat alushousuista pienimmät.

Ne jättävät takapuolen paljaaksi, ja ainoastaan pakaroiden välistä kulkee kapea nauha. Stringit ovat omiaan erittäin lyhyiden tai kevyestä ja ilmavasta materiaalista valmistettujen alaosien kanssa.

TAI-ALUSHOUSUT Miriale

Taihousut ovat klassinen alushousumalli, joka ulottuu mukavasti lantiolle, vatsan korkeudelle ja pakaroille. Materiaalista riippuen housut saattavat myös tukea ja muotoilla.

Tai-housuja käytettäessä korkeavyötäröiset vaatteet, kuten housut ja hameet, istuvat hyvin, koska niiden vyötärökorkeus on suurin piirtein sama kuin alushousujen.

MAKSI-ALUSHOUSUT Miriale

Maksi-alushousuissa on korkea vyötärö, joten ne tukevat hyvin lantiolta. Housuissa on sileät saumat ja suhteellisen matalat jalantiet.

Muotoilevien ominaisuuksiensa ansiosta maksihousut sopivat erityisesti hyvin naisellisille muodoille.

MUOTOILEVAT ALUSHOUSUT Miriale

Muotoilevat alushousut ovat klassisen tyylikkäät housut. Ne on valmistettu kiiltävästä ja joustavasta materiaalista, ja ne muotoilevat vatsan ja lantion seutua.

Siksi ne sopivat ihonmyötäistenkin vaatteiden alle. Korkean vyötärön ansiosta ne tuovat naiselliset muodot kauniisti esiin.

HIPSTERIT Miriale

Hipsterit ovat matalat, lantiolle ulottuvat alushousut, jotka peittävät pakarat. Ne sopivat etenkin matalavyötäröisten housujen ja hameiden alle.

Malleja on lukuisia, klassisista urheilumalleista mielikuvituksellisempiin luomuksiin. Kaikki hipsterit istuvat joka tapauksessa kauniisti.


ebay❤    aliexpress❤    amazon❤   


BOKSERIT Miriale

Bokserit peittävät pakarat, ja niissä on lyhyet lahkeet. Ne ovat omiaan etenkin lämpiminä kesäpäivinä.

Bokserit peittävät pienet ongelma-alueet, ja ne sopivat myös öisin käytettäviksi.

Miriale - Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette

miriale.com Site.
Editions Atlas SA:n tuotemerkki * miriale.com:
Switzerland

CHOOSE YOUR COUNTRY Miriale UNDERWEAR

  • NEDERLANDS Miriale UNDERWEAR Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette
  • AUSTRIA Miriale UNDERWEAR Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette
  • SUOMI Miriale
  • BELGIQUE Miriale UNDERWEAR Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette
  • DEUTSCHLAND Miriale UNDERWEAR Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette
  • SCHWEIZ Miriale UNDERWEAR Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette
  • SVERIGE Miriale UNDERWEAR Luxury, Cotton DeLuxe, Eleganzia, Pradona, Sensuality Silhouette